Jeg skal sejle med Bornholmslinjen

Med betaling med nummerpladen fra Brobizz har du adgang til alle billettyper hos Bornholmslinjen. Bornholmslinjen har tre ruter:

Vær opmærksom på, at du skal bestille billet på forhånd, hvis du vil med en bestemt afgang. Du kan også blot køre direkte i Check-in banerne på havnen. Klik på rutenavnene ovenfor og læs mere om de enkelte ruter på Bornholmslinjens partnersider hos Brobizz.

Når du bestiller billet på forhånd

Brug det samme mobilnummer, som du bruger på din Brobizz-aftale, når du bestiller billetten hos Bornholmslinjen - vi bruger det til at sikre, at vi har fat i den rigtige aftale.

Du kan tjekke om dine oplysninger er opdateret i vores to selvbetjeningsløsninger, Min Konto og Brobizz app.

Når du har bestilt på forhånd, skal du tjekke ind senest 10 minutter før afgang.

Når du kører direkte i Check-in uden billet

På skærmen har du mulighed for at vælge nummerpladen som betalingsmiddel. Du kan også vælge den billettype, der passer dig bedst. Du får information om, hvilken bane du skal holde i.