Jeg skal sejle med Alslinjen (Bøjden - Fynshav)

Når du har en bizz fra Brobizz betaler du automatisk i check-in banen - du skal bestille billet online hos Alslinjen.

Lav en Bizz-aftale med Alslinjen

Er du tilmeldt en Bizz-aftale hos Alslinjen, kan du rejse endnu billigere frem og tilbage på ruten Bøjden - Fynshav. Du kan tilmelde dig fra Alslinjens partnerside hos Brobizz - klik her.

Alslinjen er en del af det såkaldte EasyGo-samarbejde, der gør det muligt at betale automatisk hos partneren. EasyGo gælder personbiler op til 6 meter.