Virker min bizz eller nummerpladebetaling?

Du kan nemt tjekke, om din aftale er aktiv på Min Konto og i Brobizz appen. I Brobizz appen finder du oplysningen på forsiden. Alternativ kan du finde det på Min Konto her på hjemmesiden. Er aftalen markeret som aktiv, virker din bizz eller nummerpladebetaling.

Du har mulighed for selv at tjekke, om din bizz eller nummerpladebetaling er aktiv ved at logge ind på Min Konto eller i Brobizz app.

Min Konto

Når du er logget ind på Min Konto, kan du altid se, om dit/dine aftaler er aktive. Når du er logget ind, skal du gå til Mine aftaler. Er aftalen markeret som aktiv, virker din bizz eller nummerpladebetaling.

Find guiden under Selvbetjening Min Konto - klik her

App

Når du er logget ind i Brobizz appen, vil du i toppen af siden ‘Hjem’ få vist alle dine aktive/inaktive aftaler. Du finder ‘Hjem’ i menuen i bunden af appen.

Find guiden under Selvbetjening Brobizz app - klik her

Vær opmærksom på

Der kan være forskellige opdateringstidspunkter alt afhængig af, hvilken særaftale (også kaldet lokalaftale) du har. Du kan eksempelvis have en lokalaftale med Øresundsbroen (BroPas) eller med Storebælt (Storebælt Privat).

Læs mere om, hvad en særaftale er - klik her

Videoguide:

Se her, hvordan du ved login i Min Konto, kan tjekke om din aftale er aktiv.