Virker min bizz / nummerplade (er min aftale aktiv)?

Du har mulighed for selv at tjekke, om din bizz eller nummerpladebetaling (PayByPlate) er aktiv ved at logge ind på Min Konto eller i Brobizz app.

Min Konto

Når du er logget ind på Min Konto, kan du altid se, om dit/dine aftaler er aktive.

Find guiden under Selvbetjening Min Konto - klik her

App

Efter login i appen, vil du i toppen af siden ‘Hjem’ få vist alle dine aktive/inaktive aftaler. Du finder ‘Hjem’ i menuen i bunden af appen.

Find guiden under Selvbetjening Brobizz app - klik her

Vær opmærksom på

Der kan være forskellige opdateringstidpunkter, alt afhængig af, hvilken lokalaftale, du har. Du kan eksempelvis have en lokalaftale med Øresundsbroen (BroPas) eller med Storebælt (Storebælt Privat).

Læs mere om, hvad en lokalaftale er - klik her

Videoguide:

Se her, hvordan du ved login i Min Konto, kan tjekke om din bizz/PayByPlate er aktiv.