Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Skift nummerplade på din nummerplade-aftale // Ændring af oplysninger på bizz

Du kan selv rette i dine oplysninger. Du skal være logget ind på Min Konto - se her, hvordan du gør.

Skift nummerplade på nummerplade-aftale

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den nummerplade-aftale, som du vil ændre oplysninger på.
  • Trykke på ikonet med den lille skrå blyant længst til højre.
  • Rette nummerpladen på aftalen.
  • Afslutte ved at klikke på fluebens-ikonet længst til højre.

Ændring af oplysninger på bizz

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den bizz-aftale, som du vil ændre oplysninger på (findes nederst på siden).
  • Trykke på ‘Rediger’ længst til højre for bizz-nummeret.
  • Rette oplysningerne på aftalen.
  • Trykke på den grønne knap ‘Opdater’ for at gemme.

Du kan eksempelvis rette i følgende oplysninger på din Bizz-aftale: nummerplade, landekode, køretøjstype og brændstof/drivmiddeltype.

Personlige oplysninger

Har du brug for at ændre i dine personlige oplysninger, kan du læse med i guiden under Selvbetjening Min Konto.