Skift nummerplade på din nummerplade-aftale // Ændring af oplysninger på bizz

Du kan selv rette i dine oplysninger. Du skal være logget ind på Min Konto - se her, hvordan du gør.

Skift nummerplade på nummerplade-aftale

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den nummerplade-aftale, som du vil ændre oplysninger på og trykke på den i oversigten.
  • Rette nummerpladen på aftalen.
  • Trykke et vilkårligt sted på skærmen - dine oplysninger gemmes automatisk.
  • Godkende i pop-up vinduet, at oplysningerne er korrekte (eller fortryde, hvis det er forkert).

Ændring af oplysninger på bizz

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den bizz, som du vil ændre oplysninger på og trykke på den i oversigten.
  • Rette oplysninger på aftalen.
  • Trykke et vilkårligt sted på skærmen - dine oplysninger gemmes automatisk.
  • Godkende i pop-up vinduet, at oplysningerne er korrekte (eller fortryde, hvis det er forkert).

Du kan eksempelvis rette i følgende oplysninger på din Bizz-aftale: nummerplade, landekode, køretøjstype og brændstof/drivmiddeltype.

Personlige oplysninger

Har du brug for at ændre i dine personlige oplysninger, kan du læse med i guiden under Selvbetjening Min Konto.