Skal min bizz ombyttes?

Batteriet i en bizz holder i 8-10 år. Du kan ikke selv skifte batteriet, men du kan få den ombyttet, hvis den er ved at løbe tør for strøm eller af anden årsag ikke fungerer.

Brobizz A/S
Vester Søgade 10
1601 København V
(Mærk kuverten “Ombytning”)

Vi sender din nye bizz afsted, så snart vi har modtaget den gamle.

Vær opmærksom på

Ovenstående adresse er kun en postadresse. Vi kan ikke hente pakker i en pakkeboks, sørg derfor for at sende, så den leveres til vores postadresse. Der leveres ikke personlig kundebetjening på adressen.

Ombytning ved Storebæltsbroen

Du kan ombytte din bizz fra Brobizz i receptionen ved Storebæltsbroen. Adressen er:

Storebæltsvej 70
4220 Korsør
(Åbningstider: Man-tors 8.30-16.00, Fre 8.30-15.30)