Opdater dine oplysninger og din nummerplade

Du kan nemt ændre fx din adresse, mail, telefonnummer og nummerplade online. Åben Brobizz appen eller gå ind på Min Konto, og vælg Profil på forsiden. Her kan du opdatere dine oplysninger direkte og hurtigt komme videre.

Du kan selv rette i dine oplysninger. Du skal være logget ind på Min Konto - se her, hvordan du gør.

Skift nummerplade på nummerplade-aftale

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den nummerplade-aftale, som du vil ændre oplysninger på og trykke på den i oversigten.
  • Rette nummerpladen på aftalen.
  • Trykke et vilkårligt sted på skærmen - dine oplysninger gemmes automatisk.
  • Godkende i pop-up vinduet, at oplysningerne er korrekte (eller fortryde, hvis det er forkert).

Ændring af oplysninger på bizz

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den bizz, som du vil ændre oplysninger på og trykke på den i oversigten.
  • Rette oplysninger på aftalen.
  • Trykke et vilkårligt sted på skærmen - dine oplysninger gemmes automatisk.
  • Godkende i pop-up vinduet, at oplysningerne er korrekte (eller fortryde, hvis det er forkert).

Du kan eksempelvis rette i følgende oplysninger på din Bizz-aftale: nummerplade, landekode, køretøjstype og brændstof/drivmiddeltype.

Personlige oplysninger

Har du brug for at ændre i dine personlige oplysninger, kan du læse med i guiden under Selvbetjening Min Konto.