Min e-mail virker ikke ved login

Hvis din e-mail driller ved login på Brobizz appen eller Min Konto, kan det skyldes, du bruger samme e-mail til flere aftaler. Derfor anbefaler vi dig i stedet at bruge dit 8-cifrede kundenummer eller 16-cifrede bizz-nummer ved login. Det kan også være din bizz ikke er fra os, men fx er en Øresundsbizz. Det kan også skyldes, at din aftale er spærret.

Se her, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan logge ind på appen eller Min Konto.

Bruger du samme mailadresse til flere aftaler?

Hvis du bruger samme mailadresse til flere aftaler, kan du få problemer med login. Vi anbefaler dig derfor at bruge dit 8-cifrede kundenummer eller 16-cifrede bizz-nummer i stedet for din mailadresse, da det er unikt for den enkelte aftale.

Du kan finde dit kundenummer under din profil i Brobizz appen og på Min Konto samt på din faktura og i servicemails, du har modtaget fra Bobizz.

Er din bizz fra en anden udbyder?

Du kan ikke logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen, hvis du har en Øresundsbizz med en smartaftale, EasyGo+ eller Eurobizz. De hører til hos en anden udbyder, og giver ikke adgang til Brobizz. Det samme gælder, hvis du er fakturakunde.

Er din aftale spærret?

Er din aftale spærret, anbefaler vi, at du prøver at logge ind på Min Konto, hvor du kan opdatere dit betalingskort.

Se her, hvordan du opdaterer dit betalingskort

Sådan ændrer du dine oplysninger, hvis du ikke kan logge ind

Hvis du vil ændre din mailadresse, men ikke selv kan logge ind på Brobizz appen eller Min Konto, kan du skrive til os via kontaktformularen.

I feltet Beskrivelse skal du oplyse dit navn, adresse, bizz-nummer eller kundenummer og den e-mail, du ønsker bruge.

Du skal også skrive din tidligere mailadresse, det sted, hvor du senest har brugt din aftale samt de seks første eller fire sidste tal i kortnummeret på det tilknyttede betalingskort. Dette er en sikkerhed for, at vi kan identificere dig bedst muligt.