Jeg er endnu ikke kunde - hvad gør jeg?

Det er ganske enkelt at oprette sig som kunde hos Brobizz. Klik på den grønne Bestil-knap i toppen af denne hjemmeside - så bliver du sendt videre til flowet, hvor du skal:

Oprette profil

Når du opretter en profil og vil bestille bizz og/eller nummerplade bliver du bedt om at udfylde:

• Navn
  • E-mail (tjek at den er udfyldt korrekt)
  • Mobilnummer
  • Land
  • Adresse (dette er også leveringsadressen)
  • Postnr.
  • By

Opret en adgangskode til din aftale - den skal være på mindst otte tegn og indeholde både tal og store og små bogstaver.

Vælge betalingsaftale

Her skal du gøre følgende:

1. Give din aftale et navn (reference), så du altid kan genkende den (valgfrit)
  2. Vælg køretøjstype - det er afgørende for den bizz, du skal bruge.
  3. Udfyld registreringsnummer på den bil, du vil oprette en nummerpladebetaling til.
  4. Vælg bizz- og/eller nummerpladebetaling
  5. Når du er færdig skal du klikke på ‘Næste’*.
  6. Du skal nu vælge om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller benzinkort, godkende vores aftale- og handelsbetingelser og når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på “betal med kreditkort/benzinkort”. Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”.

*Godt råd: Vil du oprette flere nummerplade aflæsninger på én gang, kan du klikke på ‘Opret endnu en betalingsaftale’, så vil din allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt, på toppen af siden.

Login på din profil

Her kan du altid ændre i dine oplysninger og eksempelvis bestille ekstra bizz eller nummerplade. Få en guide til login i Min Konto lige her.