Hvordan returnerer jeg min bizz?

Har du en gammel bizz liggende, som du ikke længere bruger, kan du returnere den ved at sende den til os.

Hvad gør jeg?

1. Print og udfyld denne returblanket
  2. Læg din gamle bizz i en konvolut og vedlæg returblanketten.
  3. Send din konvolut med bizz og returblanket til vores adresse:

Brobizz A/S
Vester Søgade 10
1601 København V
`BIZZ RETUR`

Vi beder om dit konto og reg. Nummer på returblanketten i tilfælde af at du har indbetalt et depositum. Har du indbetalt et depositum vil du få dette udbetalt ved returnering af din bizz i ubeskadiget stand.

Vær opmærksom på

Ovenstående adresse er kun en postadresse. Vi kan ikke hente pakker i en pakkeboks, sørg derfor for at sende, så den leveres til vores postadresse. Der ydes ikke personlig kundebetjening på adressen.