Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Hvordan opsiger jeg en aftale?

Ønsker du at opsige din bizz, betaling med nummerpladen eller at slette dit kundeforhold hos Brobizz, har du flere muligheder.

Læs mere her:

Opsig bizz, betaling med nummerplade (PayByPlate) eller kundeforhold i Min Konto

Opsig bizz, betaling med nummerplade (PayByPlate) eller kundeforhold i Brobizz appen