Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Hvor kan jeg læse aftalevilkår og handelsbetingelser?

Du kan altid finde vores vilkår og betingelser nederst på denne hjemmeside. Du finder dem under ‘Vilkår’. Du kan også klikke her og læse mere om Brobizz’ vilkår.

Når du bestiller betaling med bizz eller nummerplade, vil du også få mulighed for at læse dem, uanset, om du bestiller via appen eller Min Konto.