Hvor finder jeg mit kundenummer?

Du kan se dit kundenummer i Brobizz appen og på online selvbetjeningen Min Konto i din profil. Det står også på dine kvitteringer, som du finder samme sted.

Du kan finde dit kundenummer flere steder.

Min Konto

Når du er logget ind på Min Konto, finder du kundenummeret ved at klikke på menupunktet ‘Mine oplysninger’ og derefter ‘Profiloplysninger’.

Læs også guiden Sådan logger du ind.

Brobizz app

Når du er logget ind i Brobizz appen finder du dit kundenummer ved at trykke på menupunktet ‘Profil’ nederst i appen.

Kundenummeret står lige under dit navn i toppen af siden.

Læs også guiden Sådan logger du ind i appen

Videoguide:

I denne video kan du se, hvordan du finder dit kundenummer ved login på Min Konto.