Hvor finder jeg mit kundenummer?

Du kan selv finde dit kundenummer flere steder!

Specifikationer - sendt til din mail

Vi sender en specifikation over dine betalinger, den første uge i hver måned. Dit kundenummer fremgår af oversigten (vedhæftet som fil).

Husk at tjekke dit spamfilter/uønsket post.

Min Konto

Når du er logget ind på Min Konto, finder du kundenummeret ved at klikke på menupunktet ‘Mine oplysninger’ og derefter ‘Profiloplysninger’.

Læs også guiden Sådan logger du ind.

Brobizz app

Når du er logget ind i Brobizz appen finder du dit kundenummer ved at trykke på menupunktet ‘Profil’ nederst i appen.

Kundenummeret står lige under dit navn i toppen af siden.

Læs også guiden ‘Sådan logger du ind i appen’

Videoguides:

I denne video kan du se, hvordan du finder dit kundenummer ved login på Min Konto.