Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Hvad sker der, hvis jeg sælger min bil på et tidspunkt?

De fleste af os skifter bil fra tid til anden, og her kan du få brug for at ændre den nummerplade, som er knyttet til din bizz og aftale om betaling med nummerpladen (PayByPlate).

Det ændrer du nemt i Min Konto eller i Brobizz' app. Husk også at slette nummerpladen på din gamle bil ved samme lejlighed.

Få hjælp til at logge ind i Min Konto