Hvad søger du?

Hvad er en bizz, og hvad er nummerpladebetaling?

Bizz er en lille boks til forruden

Når du bestiller, opretter du dig som kunde, og vi sender derefter en bizz, som er knyttet til de informationer, du giver os (eksempelvis navn, mailadresse og betalingskort). Det koster 200 kr. i depositum at bestille en bizz. 

Se her, hvor du kan betale med bizz

Bizz-nummeret

Nogle gange har du brug for dit Bizz-nummer. Det er et 16-cifret tal, som du finder på den smalle lange side af din Bizz.

Er din Bizz fra Brobizz, vil tallet starte med 9208 eller 9780. Starter det med andre tal, er du ikke kunde hos os - du kan for det meste se på klistermærket på din Bizz, hvilket selskab, du har bestilt den hos.

Godt råd om oplysninger på bizz

Skal du køre i Norge er det en god idé at registrere din nummerplade på den bizz, som du har i forruden. Det er også vigtigt at du registrerer brændstof-/drivmiddeltype, køretøjstype og landekode for køretøjet.

Så opkræves du automatisk via din aftale med Brobizz og får tilmed rabat flere steder.

Skal du krydse Kronprinsesse Marys Bro skal du også have din nummerplade registreret på din bizz-aftale. Så sikrer du dig, at du altid betaler nemt og hurtigt via din aftale med Brobizz.

Betaling med nummerpladen - altid med dig

Du kan bruge din nummerplade til at betale for en lang række tjenester - eksempelvis på udvalgte færgeruter, broer og for bilvask, få gode tilbud på forsikringer og meget mere.

Nogle steder virker det via aflæsning af din nummerplade, andre steder kræver det blot, at du har en nummerplade-aftale hos Brobizz. Det koster ikke noget at tilmelde sig nummerpladebetaling. Nummerpladebetaling kan for nuværende kun bruges til dansk indregistrerede nummerplader (to bogstaver og fem tal. Gælder ikke ønskenummerplader).

Se her, hvor du kan betale med nummerplade

Når du har både Bizz og betaling med nummerpladen

Har du valgt både at have mulighed for betaling med bizz og nummerpladen, har du langt flere muligheder for at komme nemt afsted og at være tryg på vejen.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk