Find kvittering for forbrug (Se min specifikation)

Du kan se og hente kvitteringer og specifikationer for dine ture og betalinger i Brobizz appen og online på Min Konto. Her kan du fx få en oversigt over, hvor og hvornår du har brugt din aftale den sidste måned. Er der fejl i opkrævningen, skal du henvende dig til dem, der driver fx færgen eller broen.

Du har altid nem adgang til en oversigt over dit forbrug, når du logger ind via Min Konto og Brobizz appen.

Ønsker du at se og downloade en samlet månedsspecifikation, kan det gøres på Min Konto.

Min Konto

Du kan altid finde en oversigt over dit forbrug og hente dine specifikationer ved login på Min Konto. Gå til 'Betalinger' og 'Specifikationer'. En månedsspecifikation er klar ca. en uge efter, måneden er slut.

Kontakt os, hvis du har problemer med at finde din specifikation på Min Konto. Skriv til os via kontaktformularen her, og noter i beskrivelsen, at du mangler dine specifikationer.

Se her, hvordan du gør

App

I Brobizz appen kan du hente dine kvitteringer enkeltvis. Du kan downloade Brobizz appen i Google Play eller App Store. Når du er logget ind i appen, har du let adgang til en oversigt over dit forbrug. Du finder det under menupunktet ‘Forbrug’ i bunden af appen.

Se her, hvordan du gør