Find kvittering for forbrug

Du har altid nem adgang til en oversigt over dit forbrug og adgang til at hente dine specifikationer, når du logger ind via Min Konto og Brobizz’ app.

Min Konto

Du kan altid finde en oversigt over dit forbrug og hente dine specifikationer ved login på Min Konto. En månedsspecifikation er klar ca. en uge efter måneden er slut. Vi sender den også til dig, når den er klar. Tjek evt. dit spamfilter/uønsket post.

Kontakt os, hvis du hverken kan finde din specifikation på mail eller Min Konto. Skriv til os via kontaktformularen her, og noter i beskrivelsen, at du mangler dine specifikationer.

Se her, hvordan du gør

App

I Brobizz appen kan du hente dine kvitteringer enkeltvis. Du kan downloade Brobizz’ app i Google Play eller App Store. Når du er logget ind i appen har du let adgang til en oversigt over dit forbrug. Du finder det under menupunktet ‘Forbrug’ i bunden af appen.

Se her, hvordan du gør