Er din aftale blevet opsagt?

Hvis du ikke bruger din bizz, er der ingen grund til, at du har en aftale hos os. Derfor lukker vi aftaler, som ikke har været brugt i 3 år eller mere. På den måde sikrer vi blandt andet, at vi ikke opbevarer data om dig, hvis det ikke er nødvendigt.

Send din bizz til os, og få dit depositum retur

• Har du betalt depositum for din bizz, kan du sende den til os og få dine 200 kr. udbetalt.
  • Du skal blot sende den inden for 60 dage efter, vi har givet dig besked om lukningen.
  • Læg din bizz i en kuvert sammen med en returblanket, som du finder her. Mærk kuverten ’BIZZ RETUR’, og send den til BroBizz A/S, Vester Søgade 10, 1601 København V.

Har du ikke betalt depositum, skal du ikke gøre noget

Hvis du ikke har betalt depositum for din bizz, behøver du ikke sende den retur. Du kan blot aflevere den som elektronisk affald på en genbrugsstation eller i din affaldssortering. Du bliver ikke opkrævet gebyr for mistet bizz.

Bestil nemt en ny bizz, hvis du får brug for det

Du kan bestille en ny bizz online på Min Konto eller i Brobizz appen. Du kan også gratis tilmelde dig nummerpladebetaling, hvis du hellere vil betale med nummerpladen på fx broer og færger. Vi kan ikke genåbne din gamle aftale, når den først er lukket.