EasyGo+ bizz til autocampere over 3.500 kg

Er du privatkunde og skal du en tur til eller gennem Østrig i din autocamper, kan du anskaffe dig en EasyGo+ bizz til køretøjer, der vejer mere end 3.500 kg.

Det er krav at autocampere over 3.500 kg., der kører på de Østrigske betalingsveje, har monteret en enhed til betaling af vejafgift, der er godkendt i Østrig. Du kan benytte EasyGo+ fra Brobizz, men det er også muligt at leje en enhed gennem Go-maut i Østrig.
Du kan se mere om betaling af vejafgift i Østrig her.

Hvordan virker EasyGo+?

EasyGo+ er en mere avanceret betalingsenhed end den almindelige bizz. Den rummer information om køretøjets nummerplade, landekode, vægtklasse og miljøklasse – informationer som betalingsanlæggene bruger til at bestemme din pris.

Vil du høre mere om EasyGo+ fra Brobizz? Skriv til os via kontaktformularen her.