Bestil en ny holder til din BroBizz

Du kan nemt bestille en ny holder til din BroBizz. Der er blot et par ting, vi skal vide, så vi er sikre på, at vi sender den rigtige.

Sådan gør du

• Bestil via vores kontaktformular - klik her.

Det eneste du skal udfylde er dine kontaktoplysninger og dit BroBizz-nummer.

Som standard sender vi en holder med klister. Ønsker du en holder med sugekop, skal du notere det i feltet 'Beskrivelse'.

Når holderen afsendes, vil du modtage en bekræftelse fra en medarbejder, og du kan forvente at modtage din holder inden for 5-10 hverdage.