Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Kan vi få en faktura pr. bizz?

Vi kan tilbyde jer at dele jeres aftale/kundenummer op i afregningsnøgler, således at I modtager en betalingsanmodning/faktura pr. afregningsnøgle.

I kan eksempelvis vælge at få delt jeres aftale/kundenummer op ud fra forskellige afdelinger i jeres virksomhed, så hver afdeling får tilsendt egen betalingsanmodning/faktura.
Det er også muligt at afregningsopdele ud fra hver enkelt bizz eller nummerpladebetaling.

Hvis I ønsker at benytte jer af afregningsopdelingen, kan I kontakte vores erhvervsservice på følgende e-mail: btb@brobizz.com.