Hvordan opsiger vi vores Brobizz erhvervsaftale?

Hvis I ønsker at opsige en bizz, lukke en bizz, opsige en bizz til Europa eller opsige betaling med nummerpladebetaling, kan I følge denne guide:

Opsig/luk bizz

Det er ikke muligt at opsige en bizz via Min Konto. Her er 3 måder, du kan opsige eller lukke jeres bizz på.

1. Hvis du stadig har jeres bizz, kan du sende den retur til

Brobizz A/S
Erhverv

Vester Søgade 10
1601 København V
(Mærk kuverten “Lukning”)

Bizz, der modtages retur bliver som udgangspunkt lukket ned, hvis kuverten ikke er mærket.

Har I indbetalt et depositum laver vi en kreditering, så I får udbetalt beløbet.

2. Hvis I har mistet jeres bizz og ønsker at opsige den:

Kontakt os på btb@brobizz.com, og bed om at lukke aftalen. Har I ikke indbetalt et depositum vil I efterfølgende blive opkrævet 200 kroner. pr. stk.. Har I indbetalt depositum, men kan ikke levere bizz tilbage til os, vil depositummet gå tabt.

3. Hvis I ønsker at lukke hele jeres aftale skal I kontakte os på btb@brobizz.com med oplysning om jeres e-mail og tlf. nummer.

Opsig/luk betaling med nummerpladebetaling

I kan opsige jeres betaling med nummerplade på følgende måder:

Opsig via Min Konto:

• For at opsige aftalen skal I være logget ind på Min Konto. I kan læse her, hvordan I logger ind.
  • Tryk på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Når I har fundet den nummerplade, I ikke længere ønsker, trykker I på den lille skraldespand helt ude til højre.
  • I bliver bedt om at bekræfte, at I vil slette.

Jeres betaling med nummerplade vil efterfølgende være slettet fra aftaleoversigten.

Hvis I ønsker at lukke hele jeres aftale skal I kontakte os på btb@brobizz.com med oplysning om jeres e-mail og tlf. nummer.