Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvor finder vi specifikationer/turoversigter over forbrug opkrævet på et betalingskort?

Har I en erhvervs-aftale, hvor I bliver opkrævet for jeres forbrug på et tilknyttet betalingskort, modtager I ikke faktura fra os. I kan finde en oversigt over jeres forbrug på Min Konto.

Har I brug for en kvittering eller dokumentation for et forbrug til jeres regnskab, kan I hente en specifikation eller turoversigt via Min konto på følgende måde:

1. Login på Min Konto med den konto, I ønsker specifikation for
  2. Gå til menupunktet ”Betalinger” og vælg ”Specifikation” i topmenuen

Herefter vil I kunne se jeres specifikationer. Hvis de har været dannet, vil der være et PDF-ikon tilgængeligt. Er der ikke noget PDF-ikon tilgængeligt, kan I via funktionen ”Udskriv specifikation” danne en specifikation for den måned, I ønsker.

Når en måned eller periode er valgt, bliver knappen “Download” aktiv, som giver jer mulighed for at få dannet en specifikation i PDF-format. Jeres personlige browser-indstilling afgør, om den dannede PDF-fil bliver downloadet til den computer, I anvender, eller blot bliver vist i jeres browser.

Specifikationer bliver genereret på månedsbasis. I starten af en ny måned bliver den foregående måneds forbrug dannet på en specifikation. Har I brug for dokumentation for en eller flere ture før månedsspecifikationen er genereret, kan I lave en turoversigt. Vær opmærksom på, at turoversigter ikke er udspecificeret i forhold til moms.