Hvor finder vi fakturakopier?

Har I brug for en kopi af en faktura, vi har sendt til jer, kan I hente den via Min Konto

Sådan gør I

1. Log ind på Min Konto. Se her, hvordan I logger ind
  2. Vælg “se faktura” i listen på forsiden eller vælg “betalinger” og derefter “betalingsanmodninger” i menulinjen foroven.

Er der ikke et PDF-ikon ud fra den ønskede betalingsanmodning, kan I sende en mail til btb@brobizz.com og bede om at få tilsendt en fakturakopi.