Kundeservice har lukket på telefon og chat tirsdag d. 6 juni og onsdag d. 7 juni. Du kan altid skrive til os på mail.

Hvad søger du?

Sådan betaler du dine fakturaer og rykkere

Hvis du har ubetalte fakturaer og eventuelle rykkere, vil det fremgå af oversigten ‘Udeståender’ under ‘Ture og forbrug’. Du skal være opmærksom på, at der typisk går op til 5 hverdage, før en faktura for ubetalt forbrug vises i oversigten over dine ‘Ture og forbrug’.

Hvorfor har jeg modtaget en faktura eller rykker?

Brobizz vil altid forsøge at trække betalingen for dit forbrug på dit tilknyttede betalingskort. Du vil modtage en faktura, hvis det ikke er muligt for Brobizz at trække betalingen. Det kan f.eks. skyldes en teknisk fejl, at dit betalingskort er udløbet eller at betalingen er blevet afvist i banken.

Brobizz vil forsøge at trække betalingen for en tur i op til 5 hverdage. Opdaterer du dit betalingskort i denne periode, kan du undgå at modtage en faktura. Men lykkes det ikke at trække pengene, sender Brobizz en faktura til den e-mailadresse, der er tilknyttet din profil. På fakturaen finder du beløb, forfaldsdato og indbetalingsoplysninger.

Betaler du ikke din faktura inden forfaldsdatoen, vil du modtage en rykker. Rykkeren skal betales inden den forfaldsdato, der står på rykkeren. Sker det ikke, modtager du endnu en rykker. Typisk vil Brobizz sende sagen videre til inkasso efter 2 ubetalte rykkere.

Find og betal dine fakturaer og rykkere

Du kan også altid finde din(e) faktura(er), når du er logget ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.

Sådan gør du:
  1. Log ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.
  2. Tryk derefter på ‘Ture og forbrug’ på forsiden eller i menuen til venstre.
  3. Klik nu på fanen ‘Udeståender’. Såfremt du har nogle fakturaer og rykkere, vil der være en rød cirkel, som viser antallet.
  4. Beløbet vil være markeret med rødt, og under ‘Status’ vil der stå ‘Mangler betaling’. Du kan åbne og downloade fakturaen eller rykkeren som en PDF-fil ved at klikke på ‘Se faktura/se rykker’
  5. Betal dine fakturaer og rykkere manuelt via din netbank.

Det er vigtigt, at du betaler fakturaer og rykkere manuelt via din netbank. Brobizz kan ikke trække dit udestående på dit betalingskort, når du har modtaget en faktura eller rykker.

Når du har betalt dine fakturaer og rykkere, skal du huske at opdatere dit betalingskort, så Brobizz kan trække fremtidigt forbrug automatisk. Det gør du ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen. Følg vores guide her.

OBS: Der kan gå flere bankdage, før vi har modtaget din betaling. Når vi har modtaget din betaling, vil ‘Status’ på din faktura eller rykker fremgå som betalt.

Hvordan får jeg udbetalt en kreditnota?

Har du modtaget en kreditnota fra Brobizz A/S, kan du vælge at få beløbet overført til din bankkonto. Det er også en mulighed at bruge sin kreditnota til at udligne udeståender fakturaer.

Vil du have beløbet overført til din bankonto?
Hvis du gerne vil have beløbet fra din kreditnota overført til din bankkonto, skal vi bede dig om at kontakte kundeservice.

Ønsker du at bruge din kreditnota til at udligne en eller flere fakturaer?
Hvis du ønsker at bruge din kreditnota til at udligne en eller flere fakturaer, skal vi bede dig kontakte kundeservice.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk