Hvad søger du?

Hvordan lukker jeg min bizz eller nummerpladebetaling?

Hvis du ønsker at lukke din bizz eller nummerpladebetaling, er det nemmest at gøre det direkte i Brobizz appen. Nummerpladebetaling kan også lukkes i Min Konto.

Hvis du har problemer med at lukke din bizz eller nummerpladebetaling, kan du altid kontakte vores kundeservice. 

Ønsker du at opsige hele dit kundeforhold og aftale med Brobizz, kan du læse hvordan du gør her. 

Sådan lukker du en bizz eller nummerpladebetaling

Guide til lukning af nummerpladebetaling i Brobizz appen

Sådan gør du:

  1. Log ind i Brobizz appen og tryk på fanen 'Hjem' nede i venstre hjørne.
  2. Øverst vil du nu kunne se overskriften 'Mine betalingsformer'. Her trykker du på den hvide boks med den nummerpladebetaling, som du ønsker at lukke.
  3. Når du kommer ind på din nummerpladebetaling, kan du i bunden af siden trykke på 'Luk nummerpladebetaling'.
  4. Din nummerpladebetaling er blevet opsagt hos Brobizz, når du kan se en bekræftelse på din skærm.
  5. Husk at du skal selv opsige dine lokalaftaler, fx. rabataftalen hos Øresundsbron kaldet Bropas.

OBS: Selve lukningen af nummerpladebetalingen træder først i kraft op til 2 timer efter på Storebælt og op til 24 timer efter på Øresundsbron og vores andre samarbejdspartnere. 

Husk, du kan hurtigt oprette en nummerpladebetaling igen og kun 20 minutter efter oprettelsen, kan du køre over Storebælt igen. 

Guide til lukning af nummerpladebetaling i Min Konto

Sådan gør du:

  1. Log ind på Min Konto. Hvis du har problemer med at logge ind, kan du læse mere her.
  2. Tryk på den grønne knap 'Se aftaler / Opdatér kort'.
  3. Klik på den hvide boks med den nummerpladebetaling, som du ønsker at lukke.
  4. Herefter du trykker du på 'Slet nummerpladebetaling'.
  5. Bekræft nu at du vil slette nummerpladebetalingen
  6. Din nummerpladebetaling vil nu blive slettet og den vil efterfølgende ikke længere være tilgængelig din aftaleoversigt.
  7. Husk at du skal selv opsige dine lokalaftaler, fx. rabataftalen hos Øresundsbron kaldet Bropas.

OBS: Selve lukningen af nummerpladebetalingen træder først i kraft op til 2 timer efter på Storebælt og op til 24 timer efter på Øresundsbron og vores andre samarbejdspartnere. 

Husk, du kan hurtigt oprette en nummerpladebetaling igen og kun 20 minutter efter oprettelsen, kan du køre over Storebælt igen. 

Guide til lukning af bizz i Brobizz appen

Sådan gør du:

  1. Log ind i Brobizz appen og tryk på fanen 'Hjem' nede i venstre hjørne.
  2. Øverst vil du nu kunne se overskriften 'Mine betalingsformer'. Her trykker du på den hvide boks med den bizz, som du ønsker at lukke.
  3. Når du kan se flere oplysninger om din bizz, kan du scrolle ned i bunden af siden og trykke på 'Luk bizz'.
  4. Du kommer nu ind på den endelige side, hvor bekræfter lukningen af din bizz ved at swipe den grønne knap 'Luk bizz' til højre.
  5. På skærmen vil du få om bekræftelse om, at din bizz bliver opsagt hurtigst muligt.
  6. Husk at du skal selv opsige dine lokalaftaler, fx. rabataftalen hos Øresundsbron kaldet Bropas.

Hvis du har betalt 200 kr. i depositum for din bizz, så får du pengene retur 5 hverdage efter, at vi har registreret, at din bizz er blevet lukket. 

OBS: Selve lukningen af nummerpladebetalingen træder først i kraft op til 2 timer efter på Storebælt og op til 24 timer efter på Øresundsbron og vores andre samarbejdspartnere. 

 

Spørgsmål og svar

Hvad skal jeg gøre med min bizz, når jeg har lukket den?

Hvis du ønsker at skille dig af med din bizz, når du har lukket den, skal du aflevere den som elektronisk affald på genbrugsstationen eller i din affaldssortering.
Du kan læse mere på din kommunes hjemmeside om affaldssortering, der hvor du bor.

Du skal ikke sende din bizz retur til Brobizz. 

Sådan bestiller du en ny bizz eller nummerpladebetaling

Vi kan ikke genåbne din bizz eller nummerpladebetaling, når den først er lukket, men du kan nemt bestille en ny bizz (200 kr.) på Min Konto eller i Brobizz appen.

Du kan også nemt og gratis bestille en ny nummerpladebetaling på Min Konto eller i Brobizz appen. Det tager kun 20 minutter, fra du har oprettet dig, til du kan køre over Storebælt.

Du kan læse vores guide til bestilling af bizz og nummerpladebetaling her.

Hvorfor oplever du, at vi har lukket din bizz eller nummerpladebetaling

Du kan opleve, at vi har lukket din bizz eller din nummerpladebetaling. Vi lukker et af dine produkter hvis: 

  • Teknikken i din bizz er forældet, og du ikke har udskiftet den til en ny. Vi varsler dig altid om dette mindst to måneder, inden vi lukker den.
  • Batteriet i din bizz er løbet tør for strøm, og du ikke har udskiftet den til en ny. Vi varsler dig altid om dette mindst to måneder, inden vi lukker den.
  • Du ikke har brugt din bizz eller nummerpladebetaling i mere end tre år. Læs mere om lukning af inaktive aftaler.
  • Du glemmer at opdatere dine oplysninger hos os, når du sælger din bil. Så lukker vi din nummerpladebetaling efter tre uger, så ikke den kan anvendes af andre.

Husk, du kan altid oprette en ny nummerpladebetaling eller bestille en ny bizz.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk