Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Hvad sker der, hvis jeg sælger min bil?

Du kan nemt ændre din nummerplade eller slette den via Min Konto eller Brobizz appen.

De fleste af os skifter bil fra tid til anden, og her kan du få brug for at ændre den nummerplade, der er knyttet til din bizz og nummerpladebetaling.

Det ændrer du nemt i Min Konto eller i Brobizz appen. Husk også at slette nummerpladen på din gamle bil ved samme lejlighed.

Få hjælp til at logge ind i Min Konto

Hvis du ikke selv afmelder din bil, når du sælger den, lukker vi produktet efter 3 uger, så nummerpladebetalingen ikke længere kan bruges for bilen.