Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvad er de vigtigste ændringer i de nye vilkår?

Fra 1. februar 2021 gælder der nye vilkår for alle Brobizz-aftaler. Nu skal du blandt andet selv købe din bizz, og vores regler bliver tydeligere i forhold til, hvornår vi kan spærre en bizz og lukke aftaler, der ikke bliver brugt. Få overblik over ændringerne her.

Du skal købe din bizz i stedet for at betale depositum

Når du fremover bestiller en ny bizz, skal du købe den for 200 kr. Før betalte du et depositum på 200 kr. for den. Har du en bizz, du har betalt depositum for, kan du fortsat få depositummet retur, hvis du opsiger din aftale, og sender din bizz tilbage til os.

 

Vi får nye navne på vores produkter

BroBizz-senderen hedder fremover en ’bizz-sender’, og PayByPlate bliver til ’Nummerpladebetaling’.

 

Vi kan aflæse din nummerplade, hvis din bizz ikke bliver aflæst

Har du registreret en nummerplade på din bizz, kan den blive brugt til at identificere dig, hvis din bizz ikke bliver aflæst i et betalingsanlæg. På den måde betaler du blot som normalt, når du bruger din bizz. Dette gælder dog pt. kun i Norge og på Kronprinsesse Marys Bro.

Vi opfordrer altid til, at man husker at medbringe sin bizz, og sikrer sig, at den virker.

 

Det bliver nemmere at se, hvornår vi kan lukke og spærre aftaler

Vi har gjort det tydeligere, hvornår vi kan spærre, lukke og bringe aftaler til ophør. Hvis du fx glemmer at opdatere dine oplysninger hos os, når du sælger din bil, lukker vi din nummerpladebetaling efter 3 uger, så ikke den kan anvendes af andre. Og vi kan lukke din aftale, hvis du ikke har brugt den i 3 år.

 

Vi kan sende dig vigtige informationer digitalt

Har vi vigtige servicemeddelelser og trafikinformationer til dig, kan vi kontakte dig via mail, sms, Brobizz app og online selvbetjeningen Min Konto. Vi sender kun markedsføring til dig, hvis du selv har godkendt det.

 

Du skal selv holde dine stamdata opdaterede

Du har selv ansvar for at registrere og opdatere dine oplysninger om fx navn, adresse, betalingskort og mailadresse. Det kan du nemt gøre på Brobizz appen og online selvbetjeningen Min Konto. Sælger du din bil, skal du huske at afmelde den hos os, hvis du har registreret nummerpladen på din aftale.

 

Du kan ikke længere betale med Visa Electron, Maestro og Shell Card Privat

Du kan fremadrettet ikke tilknytte Visa Electron, Maestro eller Shell kort som betalingskort. Betaler du i dag med et af disse kort, kan du fortsætte med det, indtil kortet udløber. Du kan dog ikke tilknytte et nyt debitkort. Se mere under betalingsmidler i handelsbetingelserne.

 

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk