Du kan opleve problemer med bestilling af nye produkter eller opdatering af betalingskort, hvis du bruger Safari-browser på iPhone eller Mac. Vi arbejder på at få problemet løst. Driftsinformation

Hvad søger du?

Betaling med bizz til Europa

Betal med én og samme enhed - med bizz til Europa kan du klare vejbetaling for køretøjer over 3.500 kg, i både Skandinavien, Central- og Sydeuropa.

Kontakt os for at høre mere om bizz til Europa på +45 70 80 79 76.


Her kan du betale med bizz til Europa
Du kan betale i 11 lande fordelt på Skandinavien og Europa. Gå på opdagelse i de mange betalingssteder på vores kort.

Gå til kort over betalingssteder

Med bizz til Europa gælder der lidt forskellige forhold fra land til land. Læs mere om de forskellige forhold samt rabataftaler på vores hjælpesider, hvor du finder mere om eksempelvis Belgien, Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Sådan bestilles bizz til Europa
Vi skræddersyer bizz-løsningen til din virksomheds behov, og vi har derfor brug for at tage en dialog, før du kan bestille. Udfyld kontaktinformationerne i vores formular ‘Bestil bizz til Europa’, så ringer vi dig op.

Depositum
I betaler ikke depositum ved bestilling af bizz til Europa. Vi klarer nemlig forudbetalingen på den. Vil I derimod lukke bizzen/bizzerne, uden at kunne returnere den/dem, opkræver vi et beløb pr. mistet bizz.

Nem administration
Al jeres forbrug er samlet på samme enhed, hvilket gør det nemmere at bogføre. På selvbetjeningssiden Min Konto finder I en oversigt over, hvor I har kørt, hvornår I har kørt og til hvilken pris. Betalingen foregår via en faktura med en specifikation af jeres kørsel.

Oplever I udfordringer rundt omkring i Europa er vi klar til at hjælpe, og vi håndterer tilmed reklamationer til Toll charters.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk