Hvad søger du?

Proaktivt partnerskab

Vi er med jer hele vejen

Hos os får I mere end en bizz til jeres køretøjer. Vi har indgående kendskab til transportbranchen og tolling og ser vores samarbejde som et partnerskab, hvor vi hele tiden bruger vores indsigt og ekspertise til at sikre, at I har den bedste tolling-løsning til jeres forretning.

Hvordan understøtter vi bedst jeres forretning?                              

Jeres forretning er altid udgangspunktet for vores rådgivning og løsninger. Det gælder selvfølgelig først og fremmest, når vi sammensætter den konkrete aftale med jer. Men også når vi udvikler nye produkter og services, hvor processen ofte starter med input og ønsker fra vores kunder ­– fx mange funktioner på Min Konto og hele idéen om Norgesaftalen. På den måde sikrer vi, at vores services gør en reel forskel for jer i hverdagen.

 

Fleksibel aftale, der følger med jeres behov og udvikling                        

Ændrer jeres forretning sig, kan vi hurtigt justere jeres aftale, så den passer til jeres nye situation og behov. Det kan fx være, hvis I begynder at køre mere i Norge eller Sydeuropa. Eller hvis I køber eller sælger køretøjer. Vores erfarne team kender branchen og markederne og står klar til at hjælpe jer med at justere jeres aftale, så I altid får den bedste pris og rabat. 

 

Hurtig hjælp, hvis I oplever problemer                                   

Vi har heldigvis en meget driftssikker bizz og korrekt fakturering. Men hvis I oplever fejl, er vi her til at hjælpe jer videre hurtigt. Og involverer problemet en operatør – fx hvis I bliver opkrævet et forkert beløb for en tur eller ikke kan komme gennem et betalingsanlæg – kontakter vi dem direkte, så I ikke behøver kontakte mange forskellige, men får problemet løst hos os.

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Hør mere om vores erhvervsløsninger

Udfyld felterne her, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres forretning.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk