Hvad søger du?

Nem administration frigiver tid
Faktura

Fakturaer, der passer jeres forretning

Vi har mange muligheder for at tilpasse jeres fakturaer, så de passer til jeres administration og systemer. I kan fx vælge filformat og opsætning, og om fakturaerne skal samles eller deles op. Det sikrer jer overblik og nem håndtering af fakturaerne.

Fleksible fakturaer

I kan se alle fakturaer online på Min Konto og få dem tilpasset til jeres systemer og ønsker.

Alle ture samlet på én faktura

Med Brobizz får I alle ture og lande samlet i én aftale og kan derfor få dem på én faktura. Så har I kun ét opkrævningssted og slipper for håndtering af alle betalingerne fra betalingsanlæg hele vejen ned gennem Europa på forskellige konti og fakturaer. Vi får informationer fra operatører i hele Europa døgnet rundt, så I altid har opdaterede data om turene og hurtigt kan komme videre med faktureringen.

Vælg selv jeres foretrukne fakturatype

Vil I helst have én faktura pr. bizz med detaljerede informationer om ture og betalinger? Eller foretrækker I en oversigtsfaktura, der samler det hele? I har mange muligheder for at vælge den type af faktura, der passer til jeres forretning og fx behov for at viderefakturere kørsel.

Mulighed for at flere filformater

For at gøre det nemt for jer at arbejde videre med fakturaerne, kan I vælge mellem flere forskellige filtyper. Vi kan opsætte fakturaerne i det format, der passer bedst ind i jeres systemer og arbejdsgange. I har også mulighed for at modtage CSV-filer med detaljerede informationer om ture og betalinger, der kan indlæses i jeres systemer til automatisk fakturering.

Få fakturaerne delt op pr. afdeling

Er I en stor virksomhed med flere underkonti til jeres tolling-aftale, kan I få opdelt jeres fakturaer op efter afdelinger. Så vi afregner turene direkte med de enkelte afdelinger og sparer jer for administration og besvær med at dele fakturaerne op og videresende dem. Opdelingen kan også ske efter andre ønsker.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk