Hvad søger du?

Nem administration frigiver tid
Min Konto

Al administration samlet ét sted

Når I har en tolling-løsning hos os, samler vi alle ture, bizz, brugere, fakturaer og andre informationer ét sted. Det giver overblik og sparer tid og besvær, når I skal administrere aftaler og kørsel.

Min Konto giver overblik og nem opdatering

 

Få et samlet overblik over bizz og betalinger

Min Konto er jeres digitale selvbetjening, hvor I har adgang til alle oplysninger om fx ture, betalinger, bizz og aftaler. Herfra kan I gå ned i detaljer om jeres aftale, bizz og kørsler og redigere oplysninger om fx køretøj, betalingsoplysninger og tilvalg. Vi får data fra operatørerne hele døgnet, så I altid har adgang til de seneste informationer.

 

Fakturaer, der passer jeres forretning

Vi har mange muligheder for at tilpasse jeres fakturaer, så de passer til jeres administration og systemer. I kan fx vælge filformat og opsætning, og om fakturaerne skal samles eller deles op. Det sikrer jer overblik og nem håndtering af fakturaerne.

 

Hent statistik over kørsel og forbrug

Når alle produkter og betalinger er samlet ét sted, får I mulighed for at trække statistik om fx kørsel og forbrug. Både på de enkelte aftaler, specifikke afdelinger og virksomheden generelt. I kan downloade data i Excel og pfd-format og indlæse dem i jeres systemer til viderebehandling og distribution.

 

Bestil nemt nye bizz og særaftaler

Når jeres behov ændrer sig, kan I nemt ændre jeres aftale hos os. På Min Konto kan I både bestille og afmelde bizz og bizz til Europa, så de matcher jeres behov for antal og rækkevidde. I kan også opdatere tilvalgene for de enkelte særaftaler, som I har behov for, fx en BroPas Buinessaftale, så I får rabat og fordele på broen over Øresund.

 

Opdater mange oplysninger samtidig

Det er vigtigt, at jeres oplysninger er opdaterede, så I fx får de rigtige rabatter på vejene og undgår bøder. Derfor har vi gjort meget for, at administrationen af oplysningerne er så nem og hurtig som muligt. Blandt andet kan I redigere mange produkter på en gang, så I slipper for at skulle ind i hver enkel aftale og ændre oplysningerne.

 

Få alle ændringer klaret hos os

Når I ændrer en særaftale, eller oplysninger på jeres køretøj, skal I kun lave ændringen hos os. Derefter sørger vi for, at koordinerer oplysningerne med den relevante operatører. Så slipper I for dobbelt administration og er sikre på, at ændringen er udført, næste gang I kommer forbi hos operatøren.

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Hør mere om vores erhvervsløsninger

Udfyld felterne her, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres forretning.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk