Vi har opdateret vores betalingssystem. Dette kan give forskellige typer driftsforstyrrelser, når det handler om bl.a. betalinger og tilgodehavender. Hold dig opdateret på vores driftsstatus her

Hvad søger du?

Betal med nummerpladen

Med nummerpladebetaling kommer lastbilen nemt over Storebælt og Øresund. Samtidig beholder I alle fordelene fra jeres bizz. Tilmeld jer i dag for 0 kr. Så er I klar til fremtidens betaling.

Skift bizzen ud med pladen

Gør jeres administration lidt nemmere

Kør nemt igennem betalingsanlæg uden en fysisk bizz i bilen – og slip for administration af bizzer. Når I får nye nummerplader, er det nemt at tilmelde dem og afmelde de gamle.

Kom nemt og hurtigt i gang

Tilmeld jer i dag for 0 kr. Hvis I allerede er kunder, kan I betale med nummerpladen på Storebæltsbroen kun 20 min efter tilmeldingen.

Få automatisk rabat over betalingen

Det er nemt at få grøn rabat. Indtast bare nummerpladen, så ordner vi køretøjsdata. I får automatisk rabat, hvis køretøjet opfylder kravene.*

Hvordan får vi grøn rabat på Storebæltsbroen?

Tilmeld jer i dag for 0 kr.

Med nummerpladebetaling får I en løsning, der gør jeres administration lettere – især hvis I har mange lastbiler eller busser. Og det koster ikke noget at tilmelde jer.

I slipper for at holde styr på de fysiske bizzer. Samtidig er det slut med at lukke og returnere bizzer, når I skifter ud i jeres lastbiler.

Vi sikrer, I får de samme fordele og rabatter, som I ellers gør med den fysiske bizz. Det gælder f.eks. grøn rabat.

Husk bizzen, hvis I kører i Norge

I kan betale med nummerplade på Storebæltsbroen og Øresundsbron. I kan bruge løsningen til lastbiler indregistreret i Danmark, Sverige, Norge og Litauen. Snart kan lastbiler indregistreret i Polen, Letland, Rumænien og Bulgarien også betale med nummerplade. Husk, at hvis I kører i Norge, skal I stadig have en fysisk bizz.

Bliv klar til nye digitale muligheder

Nummerpladebetaling er et supplement til den velkendte fysiske bizz. Løsningen sikrer, at I klar til nye digitale betalingsløsninger i fremtiden. Hold øje med vores hjemmeside for mere information.

Kom godt i gang

Hvis I allerede er kunder hos Brobizz, kan I tilmelde jer nummerpladebetaling med få klik i Min Konto. Hvis I er en ny kunde, så klik ’bestil’. Bemærk, at I skal kreditvurderes, før I kan bruge nummerpladebetaling.

Der går 20 minutter, fra I har tilmeldt jer, til I kan køre gennem betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Det samme gælder på Øresundsbron, hvis I har en gratis BroPas Business knyttet til jeres Brobizz løsning. Ellers går der op til 24 timer. Har I allerede BroPas Business til jeres fysiske bizz, gælder den også automatisk for nummerpladebetaling.

Sker det, at en chauffør kører gennem et betalingsanlæg med både en fysisk bizz og nummerpladebetaling, bliver I kun faktureret for én tur.

Her får I hjælp

I kan tilmelde jer nummerpladebetaling, når det passer jer. Henvend jer gerne i kundecenteret på mail eller telefon nedenfor, hvis I har spørgsmål eller ønsker.

Skriv til erhvervsteamet

Skriv til os på truck@brobizz.com - vi bestræber os på at svare på din henvendelse inden for 24 timer

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Mandag - torsdag 09:00 - 16.00
Fredag 09:00 - 15:30
+45 7080 8081
Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk