Hvad søger du?

Betal med nummerpladen

Med nummerpladebetaling kommer lastbilen nemt over Storebælt og Øresund. Samtidig beholder I alle fordelene fra jeres bizz. Tilmeld jer i dag for 0 kr. Så er I klar til fremtidens betaling.

Skift bizzen ud med pladen

Gør jeres administration lidt nemmere

Kør nemt igennem betalingsanlæg uden en fysisk bizz i bilen – og slip for administration af bizzer. Når I får nye nummerplader, er det nemt at tilmelde dem og afmelde de gamle.

Kom nemt og hurtigt i gang

Tilmeld jer i dag for 0 kr. Hvis I allerede er kunder, kan I betale med nummerpladen på Storebæltsbroen kun 20 minutter efter tilmeldingen.

Få automatisk rabat over betalingen

Det er nemt at få grøn rabat. Indtast bare nummerpladen, så ordner vi køretøjsdata. I får automatisk rabat, hvis køretøjet opfylder kravene.*

Hvordan får vi grøn rabat på Storebæltsbroen?

Tilmeld jer i dag for 0 kr.

Med nummerpladebetaling får I en løsning, der gør jeres administration lettere – især hvis I har mange lastbiler eller busser. Og det koster ikke noget at tilmelde jer.

I slipper for at holde styr på de fysiske bizzer. Samtidig er det slut med at lukke og returnere bizzer, når I skifter ud i jeres lastbiler.

Vi sikrer, I får de samme fordele og rabatter, som I ellers gør med den fysiske bizz. Det gælder f.eks. grøn rabat.

Husk bizzen, hvis I kører i Norge

I kan betale med nummerplade på Storebæltsbroen og Øresundsbron. I kan bruge løsningen til lastbiler indregistreret i Danmark, Sverige, Norge og Litauen. Snart kan lastbiler indregistreret i Polen, Letland, Rumænien og Bulgarien også betale med nummerplade. Husk, at hvis I kører i Norge, skal I stadig have en fysisk bizz.

Bliv klar til nye digitale muligheder

Nummerpladebetaling er et supplement til den velkendte fysiske bizz. Løsningen sikrer, at I er klar til nye digitale betalingsløsninger i fremtiden. Hold øje med vores hjemmeside for mere information.

Kom godt i gang

Hvis I allerede er kunder hos Brobizz, kan I tilmelde jer nummerpladebetaling med få klik i Min Konto. Hvis I er en ny kunde, så klik ’Bestil’. Bemærk, at I som nye faktura-kunder skal kreditvurderes, før I kan bruge nummerpladebetaling.

Som eksisterende kunde eller betalingskort-kunde går der 20 minutter, fra I har tilmeldt jer, til I kan køre gennem betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Det samme gælder på Øresundsbron, hvis I har en gratis BroPas Business knyttet til jeres Brobizz løsning. Ellers går der op til 24 timer. Har I allerede BroPas Business til jeres fysiske bizz, gælder den også automatisk for nummerpladebetaling.

Sker det, at en chauffør kører gennem et betalingsanlæg med både en fysisk bizz og nummerpladebetaling, bliver I kun faktureret for én tur.

Her får I hjælp

I kan tilmelde jer nummerpladebetaling, når det passer jer. Henvend jer gerne i kundecenteret på mail eller telefon nedenfor, hvis I har spørgsmål eller ønsker.

Skriv til erhvervsteamet

Skriv til os på truck@brobizz.com - vi bestræber os på at svare på din henvendelse inden for 24 timer

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Mandag - torsdag 09:00 - 16.00
Fredag 09:00 - 15:30
+45 7080 8081
Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk