Hvad søger du?

Nem administration sparer tid og besvær

Vores digitale univers samler alle informationer om jeres aftale og giver jer overblik over fx ture og fakturaer. Her kan I også nemt bestille produkter og justere jeres aftale.

Læs mere

Gode priser og op til 50 % rabat

Vores løsninger sikrer jer de bedste priser og rabatter på broer, færger og veje – fx 40 % på færger i Norge og 50 % over Øresund. I får også nem adgang til havne og parkeringsanlæg i Europa.

Læs mere

Danmark og Skandinavien i én enhed

I kan betale automatisk med bizz eller nummerplade på alt fra broer og veje til færger og parkering. Få et kvalitetsprodukt, der holder længe og passer præcis til jer.

Læs mere

Partnerskab, der under- støtter jeres forretning

Vi ser vores samarbejde som et partnerskab, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed og følger med jeres udvikling. Hvis jeres behov ændrer sig, justerer vi nemt aftalen.

Læs mere

Betal med nummerpladen

Med nummerpladebetaling kommer lastbilen nemt over Storebælt og Øresund. Samtidig beholder I alle fordelene fra jeres bizz

Betal med Bizz

Med bizz klarer I betalingen for lastbiler og busser i Danmark og Skandinavien med én enhed. Samtidig kan I få rabat på fx Storebælt, Øresundsbroen og færger i Norge.

Tilvalg

40 % rabat på færger i Norge

Opret nemt en Norgesaftale hos os, og få 40 % rabat på mere end 90 færgeruter og nem betaling på vejene i Norge.

Grøn rabat på Storebælt

Få 13 % Grøn rabat over Storebælt på køretøjer, der opfylder kravene i Euronorm 6. Registrer nemt jeres køretøjer hos os.

Halv pris over Øresund

Med et BroPas Business sparer I 50 %, når I krydser Øresundsbron. Opret aftalen hos os, og slip for oprettelsesgebyr og abonnement.

Nem adgang til havne

I kan bruge jeres bizz til at få nem adgang gennem adgangskontrollen i en række danske havne, terminaler og virksomheder.

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Hør mere om vores erhvervsløsninger

Udfyld felterne her, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres forretning.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk