Hvad søger du?

Se vores forbrug

I kan altid følge jeres forbrug samt ture gennem "Min Konto".

Sådan gør I:

Log ind på "Min Konto"

I kan læse her, hvordan I logger ind.

Vælg den grønne knap "følg forbrug/ture"

Her kan I se følgende:

  • Hvornår jeres ture er foretaget
  • Hvor jeres ture er foretaget
  • Hvilken aftale jeres ture er opkrævet på
  • Beløbet på jeres ture

Ønsker I at gemme jeres ture? (Til jer, der betaler med betalingskort)

Hvis I ønsker at gemme jeres forbrug, kan I trykke på den grønne knap "gem dine ture"
Her kan I valgfrit udfylde:

  • Hvilket format I ønsker den gemt i
  • Identifikation, altså hvilken aftale I ønsker turene gemt for.
  • Til og fra dato
  • Nummerplade
  • Reference

Når I har udfyldt ovenstående information, trykker I på den grønne knap "ok". Herefter vil I kunne tilgå oversigten i det ønskede format.

Hver måned laver vi en specifikation af det månedlige forbrug på jeres aftale. Under "betalinger" kan I se jeres forbrug med moms. Her kan I tilmed se en specifikation af den foregående måned. Hvis I ønsker at modtage en månedlig oversigt over jeres forbrug automatisk, kan vi sende dette til jeres mail. Tilmeld jer ved at skrive en mail til truck@brobizz.com med oplysninger om jeres kunde- eller bizz-nummer.

Alle ture samlet på én faktura

Med Brobizz får I alle ture og lande samlet i én aftale og kan derfor få dem på én faktura. Så har I kun ét opkrævningssted og slipper for håndtering af alle betalingerne fra betalingsanlæg i Skandinavien på forskellige konti og fakturaer. Vi får informationer fra operatører i hele Skandinavien døgnet rundt, så I altid har opdaterede data om turene og hurtigt kan komme videre med faktureringen.

Vælg selv jeres foretrukne fakturatype

Vil I helst have én faktura pr. bizz med detaljerede informationer om ture og betalinger? Eller foretrækker I en oversigtsfaktura, der samler det hele? I har mange muligheder for at vælge den type af faktura, der passer til jeres forretning og fx behov for at viderefakturere kørsel.

Mulighed for at vælge flere filformater

For at gøre det nemt for jer at arbejde videre med fakturaerne, kan I vælge mellem flere forskellige filtyper. Vi kan opsætte fakturaerne i det format, der passer bedst ind i jeres systemer og arbejdsgange. I har også mulighed for at modtage CSV-filer med detaljerede informationer om ture og betalinger, der kan indlæses i jeres systemer til automatisk fakturering.

Få fakturaerne delt op pr. afdeling

Er I en stor virksomhed med flere underkonti til jeres tolling-aftale, kan I få opdelt jeres fakturaer op efter afdelinger. Så vi afregner turene direkte med de enkelte afdelinger og sparer jer for administration og besvær med at dele fakturaerne op og videresende dem. Opdelingen kan også ske efter andre ønsker.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk