Hvor ser vi vores forbrug og betalinger?

I Brobizz’ selvbetjening kan I løbende følge med i jeres forbrug og betalinger. Hvis du er hovedadministrator, kan du se jeres forbrug og betalinger på tværs af alle konti, hvorimod du som kontoadministrator kun kan se forbruget og betalingerne på de(n) konti, du er administrator for.

Som fakturakunde modtager I ligeledes i starten af hver måned eller uge, alt efter aftale, en fakturafil i CSV-format med en oversigt over jeres forbrug for den forgangne måned eller uge.

Hvis I som kortkunde ligeledes ønsker at få tilsendt en fakturafil i CSV-format, skal I kontakte Kundeservice Erhverv.
I skal være opmærksomme på, at hvis I har tilmeldt jer denne løsning før d. 1. marts 2024, så skal I tilmelde jer igen.

Sådan følger I jeres forbrug

I kan løbende holde øje med forbruget på jeres produkter ved at logge ind på selvbetjeningen. Her får I en oversigt over alt jeres forbrug, herunder pris, hvilket produkt, forbruget er registreret på samt hvornår og hvor turene er foretaget.

Følg disse trin

1. Log ind på brobizz.com
  2. Klik på “Forbrug” i kolonnen til venstre
  3. På oversigten kan du nu se al jeres forbrug på de produkter, som er tilknyttet den pågældende konto. Her kan I se dato og tid, opkræver, produkt, nummerplade, euronorm og pris.
  4. Du kan filtrere søgningen ved at benytte ‘Filtrer’-knappen i øverste højre hjørne eller skrive et søgeord i søgefeltet øverst på siden. Det kan f.eks søge på bizznummer eller lignende.
  5. Hvis I klikker på knappen ‘Andet forbrug’ øverst, kan I se årsgebyrer og lignende.

Sådan downloader I en oversigt over jeres forbrug

Hvis I ønsker at downloade en forbrugsoversigt, skal I logge ind på selvbetjeningen hos Brobizz.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com
  2. Klik på fanen “Forbrug” i kolonnen til venstre
  3. I kan nu se jeres forbrug. Download det ved at klikke på pilen, der peger nedad, i højre side. I downloader filen som en Excel-fil. I kan vælge en særlig visning ved at benytte jer af filterfunktionen. På den måde kan I få en fil udelukkende med den data, I behøver.

Husk at benytte filter-funktionen, hvis I ønsker at se en speciel visning.

Sådan downloader I kvittering for en kortbetaling

Hvis I har betalt med kort, kan I ligeledes downloade en kvittering for kortbetalingen i selvbetjeningen.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com
  2. Klik på “Betaling” i kolonnen til venstre
  3. Vælg ‘betalingskort’ i fanen øverst
  4. I kan nu se en oversigt over hver enkelt tur. Klik på knappen ‘Download’ til højre for at downloade kvitteringen.

Spørgsmål og svar om forbrug og betalinger

Kan vi downloade en månedsspecifikation?

Nej, det er ikke længere muligt at downloade en månedsspecifikation. I stedet har I mulighed for at downloade en forbrugsoversigt ved at følge guiden ovenfor.