Hvordan lukker vi en underkonto eller opsiger vores aftale?

I kan til enhver tid opsige jeres erhvervsaftale med Brobizz. Har I en rammeaftale med flere konti tilknyttet, kan du som hoved- eller kontoadministrator til enhver tid lukke en underkonto.

Ønsker I blot at lukke en bizz, en nummerpladebetaling eller en eBillet, kan I følge vores guide her.

Sådan lukker I en underkonto

Har I en rammeaftale med flere underkonti, kan du som hovedadministrator til enhver tid anmode om at lukke en underkonto. Se guiden nedenfor.
Sørg for at betale eventuelle ubetalte fakturaer og lukke alle de tilknyttede produkter, før I anmoder om at lukke en konto.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com
  2. Sikr dig, at du er inde på kontoen for jeres rammeaftale
  3. Klik på ‘Administration’ i menuen til venstre.
  4. Vælg fanen ‘Konti’ for at se en oversigt over alle jeres underkonti
  5. Klik på de 3 prikker ud for den konto, som du ønsker at lukke
  6. Vælg ‘Anmod om at lukke underkonto’
  7. Skriv en begrundelse for lukningen af kontoen
  8. Indsend anmodningen ved at trykke på den grønne knap ‘Anmod om lukning’
  9. Vores kundeservice vil inden for 2 hverdage behandle anmodningen. I vil modtage en e-mail, når anmodningen er blevet behandlet.

Sådan opsiger I jeres erhvervsaftale med Brobizz

Ønsker I at opsige jeres erhvervsaftale med Brobizz, skal I kontakte vores kundeservice.

Vær opmærksom på, at I skal returnere alle jeres produkter til Brobizz indenfor 60 dage, hvis I vil undgå at betale et gebyr på 160 DKK (ekskl. moms) pr. bizz, der ikke returneres.