Hvad søger du?

Hvordan administrerer vi vores betalingskort?

Det er vigtigt, at jeres betalingskort altid er gyldige, så vi kan trække betaling for jeres forbrug på de tilknyttede produkter. I kan administrere jeres betalingskort i Brobizz’ selvbetjening. Her kan I få overblikket over jeres betalingskort samt slette eller tilføje nye betalingskort.

Vi accepterer følgende betalingsmidler af typen Visa, Mastercard eller Dankort.

OBS: Fra den 1. marts 2024 accepterer Brobizz ikke længere benzinkort.

Som kontoadministrator kan du redigere alle de betalingskort, som er tilknyttet den eller de konti, som du er administrator for. Se vores videoguide nedenfor eller følg trinene i vores guides.

Til dig som er hoved- eller kontoadministrator

Sådan får du overblikket over jeres betalingskort

Hvis du ønsker at få overblikket over alle jeres betalingskort på den eller de konti, som du er kontoadministrator for, kan du følge guiden herunder.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com
  2. Sikr, at du er inde på den konto, hvor du ønsker at se overblikket over jeres betalingskort
  3. Klik på "Administration” i menuen på til venstre
  4. Vælg fanen “Betalingskort” øverst på siden
  5. På oversigten kan du se alle de betalingskort, der er tilføjet den pågældende konto. Du kan se, hvor mange produkter betalingskortet er knyttet til samt om betalingskortet er udløbet, gyldigt eller spærret i systemerne hos Brobizz.

Sådan opdaterer du et betalingskort

Hvis et af jeres betalingskort er ved at udløbe, bør I opdatere det til et nyt, så alle de tilknyttede produkter forbliver aktive. For at opdatere et betalingskort kan du følge guiden herunder.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com
  2. Sikr, at du er inde på den konto, hvor du ønsker at opdatere et af jeres betalingskort
  3. Klik på "Administration” i menuen på til venstre
  4. Vælg fanen “Betalingskort” øverst på siden
  5. Tryk på de 3 prikker ud for det betalingskort, som du ønsker at opdatere, og vælg ‘Opdater betalingskort’
  6. Indtast de nødvendige oplysninger om det nye betalingskort og godkend med MitID
  7. Opdateringen af betalingskortet er gennemført, når du modtager en kvittering på skærmen

Sådan sletter du et betalingskort

Det er kun muligt at slette et betalingskort, som du selv har tilføjet ved at følge guiden herunder. Hvis du ikke selv har tilføjet betalingskort, kan du i stedet vælge at opdatere betalingskortet ved at følge guiden ovenfor.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com
  2. Sikr, at du er inde på den konto, hvor du ønsker at slette et af jeres betalingskort
  3. Klik på "Administration” i menuen på til venstre
  4. Vælg fanen “Betalingskort” øverst på siden
  5. Tryk på de 3 prikker ud for det betalingskort, som du ønsker at opdatere, og vælg ‘Slet betalingskort’
  6. Betalingskortet er slettet fra kontoen, når du modtager en kvittering på skærmen.

Til dig som har en produktadgang

Sådan administrerer du betalingskortet

Hvis du har adgang til at se ét produkt, når du logger ind på selvbetjeningen, har du en produktadgang. Vær opmærksom på, at du kun har mulighed for at administrere betalingskortet på det ene produkt, som du har fået tildelt adgang til.

Læs mere om, hvilke rettigheder du har med produktadgang her.

Hvis du skal tilføje eller opdatere betalingskortet på det produkt, som du har adgang til, kan du se vores videoguide her på siden eller følge trinene herunder.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com
  2. Klik på produktet for se flere oplysninger
  3. Tryk på ‘Opdater betalingskort’ eller ‘ Tilføj betalingskort’ i boksen ‘Betalingskort’.
  4. Indtast de nødvendige oplysninger om det nye betalingskort og godkend med MitID.
  5. Opdateringen af betalingskortet er gennemført, når du modtager en kvittering på skærmen.

Læs mere her, hvis du har problemer med at logge ind.

OBS: Du vil ikke modtage en e-mail med en bekræftelse af, at opdateringen af dit betalingskort er gennemført. Du kan være sikker på, at opdatering er gået igennem, hvis du får en kvittering på skærmen og efterfølgende kan se, at det nye kort fremgår, når du er logget ind på selvbetjeningen.

Spørgsmål og svar

Hvornår virker vores produkter igen efter opdatering af betalingskortet?

Fremgik betalingskortet som ugyldigt i selvbetjeningen, før du foretog ændringer, går der op til 2 timer før de tilknyttede produkter er aktive og klar til brug på Storebæltsbroen, og op til 24 timer hos alle vores andre samarbejdspartnere.

Var betalingskortet gyldigt hos Brobizz, inden du opdaterede til et nyt, kan du benytte produktet til automatisk betaling med det samme hos en af vores samarbejdspartnere.

Var betalingskortet spærret, inden du opdaterede det, vil de tilknyttede produkter fremgå som aktive hos Brobizz med det samme. Du skal dog være opmærksom på, at de endnu ikke er blevet aktiveret igen hos vores samarbejdspartnere.

Der kan gå op til 2 timer, før du kan benytte din bizz/nummerpladebetaling i betalingsanlægget på Storebæltsbroen og op til 24 timer hos alle andre samarbejdspartnere f.eks. Øresundsbron.

OBS: Har I modtaget en inkassovarsling for en ubetalt faktura, vil jeres produkter først blive aktiveret igen, når vi har modtaget jeres betaling, selvom I har opdateret jeres betalingskort. Der kan gå flere bankdage, før jeres betaling er blevet registreret hos Brobizz.

Har du udfordringer med at opdatere dit betalingskort?

Vi anbefaler, at du:

1. Sikrer, at betalingskortet er aktivt i banken og ikke har overskredet udløbsdatoen.
  2. Sikrer, at betalingskortet er aktiveret til internethandel i din netbank (og evt. udenlandsk handel).
  3. Forsøger at foretage opdateringen i en anden internetbrowser (fx Google Chrome eller Safari). Hvis det ikke virker, kan du også forsøge at skifte enhed. Sidder du f.eks. med din smartphone, kan du i stedet forsøge på din computer eller omvendt.
  4. Forsøger at opdatere dit betalingskort i et inkognito- eller privat vindue på din internetbrowser. Du kan også forsøge at slette din cookiehistorik.