Hvordan lukker vi en bizz, nummerpladebetaling eller eBillet?

Hvis du ikke længere ønsker at have din nummerpladebetaling, eBillet eller bizz hos Brobizz A/S, kan du som hovedadministrator eller kontoadministrator lukke din nummerpladebetaling eller bizz ved at logge ind på brobizz.com.

Følg disse trin:

1. Log ind på på brobizz.com
  2. Klik på ‘Produkter’ til venstre
  3. Klik på de tre prikker til højre for det produkt, du ønsker at lukke
  4. Klik på ’Luk produkt’
  5. Bekræft lukning ved at klikke på den røde knap, der kommer op på skærmen, hvor der står ‘Luk nummerpladebetaling’, ‘Luk eBillet' eller ‘Luk bizz’. Ønsker du alligevel ikke at lukke din nummerpladebetaling eller din bizz, så klik på knappen ‘Fortryd’
  6. Du modtager kort efter en mail om, at din bizz, nummerpladebetaling eller eBillet er lukket hos Brobizz. Du skal dog være opmærksom på, at din bizz, nummerpladebetaling eller eBillet først lukker op til 24 timer senere hos vores samarbejdspartnere; Storebæltsbroen, Øresundsbron med flere
  7. Husk at sende jeres bizzer retur, når I har lukket dem

I skal sende jeres bizz retur til følgende adresse:

Brobizz A/S

HGV eller LVE
Vester Søgade 10
1601 København V
(Mærk kuverten “Lukning”)

Hvordan udskifter vi en bizz?

Ønsker I at udskifte en eller flere bizzer, skal I tage fat i kundeservice på telefon eller mail. Herefter sender vi en ny bizz til jer.
I har op til 60 dage til at returnere de(n) gamle bizz(er) til os, hvis I vil undgå at blive opkrævet 200 kr. inkl. moms pr. bizz.
I kan trygt benytte jeres gamle bizz, indtil I modtager en ny. Når I udskifter jeres bizz, sørger vi for, at al jeres gamle data kommer med over.