Hvordan logger jeg ind på min profil og opdaterer mine oplysninger?

Når du logger ind på selvbetjeningen hos Brobizz, kan du opdatere dine kontaktoplysninger og få et overblik over de produkter, som du har rettighed til at se. Hvis du er hoved- eller kontoadministrator, kan du desuden bestille produkter, få det samlede overblik over alle jeres produkter, følge jeres forbrug og betalinger mm.

Sådan logger du ind og ud hos Brobizz

For at logge ind på din profil skal du bruge din e-mailadresse og selvvalgte adgangskode.

Du kan logge ud af din profil igen ved at klikke på ‘Log ud’ i menuen til venstre.

Hvis du oplever problemer med at logge ind

Hvis du har udfordringer med at logge ind på selvbetjeningen, anbefaler vi, at du til en start nulstiller din adgangskode. Du kan følge vores guide nedenfor til nulstilling af adgangskode.

Oplever du stadig problemer med at logge ind, kan du kontakte vores kundeservice.

Hvis du har en rammeaftale og har fået en ny e-mailadresse og ikke længere har adgang til din gamle e-mailadresse, kan du kontakte den medarbejder i din virksomhed, der er hoved- eller kontoadministrator. Administratoren kan lukke din gamle profil og oprette en ny til dig.

Hvis du ikke har en rammeaftale, skal du kontakte vores kundeservice, hvis du ikke længere har adgang til din gamle e-mailadresse.

OBS: En e-mailadresse kan kun bruges en gang dvs. du kan ikke bruge den samme e-mail til login på flere konti.

Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger

Hvis du ønsker at ændre dit navn, e-mailadresse eller telefonnummer, kan du følge vores guide herunder.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com.
  2. Vælg "Min Profil” i menuen til venstre.
  3. Klik på “Rediger” under kontaktoplysninger.
  4. Indtast de nye oplysninger i de ønskede felter: Fornavn, efternavn, telefonnummer eller e-mailadresse.
  5. Afslut ved at trykke på den grønne knap “Gem ændringer”.
  6. Hvis du har indtastet en ny e-mailadresse, skal du huske at bekræfte ændringen ved at klikke på linket i den e-mail, du modtager umiddelbart efter.  OBS: Bekræfter du ikke ændringen af din nye e-mailadresse inden for 10 minutter, vil din gamle e-mailadresse fortsat være tilknyttet din profil hos Brobizz.

Sådan ændrer du din adgangskode

Hvis du ønsker at ændre din eksisterende adgangskode til en ny, kan du logge ind og ændre den på Brobizz’ selvbetjening.

Følg disse trin:

1. Log ind på brobizz.com.
  2. Vælg "Min Profil” i menuen til venstre.
  3. Klik på “Rediger” under kontaktoplysninger og derefter på ‘Skift adgangskode’.
  4. Følg instruktionerne i den e-mail, der netop er blevet sendt til din e-mailadresse. Klikker du ikke på linket i e-mailen inden for 10 minutter, skal du sende en ny anmodning om at ændre adgangskoden i selvbetjeningen.
  5. Din adgangskode er blevet ændret, når du får vist en kvittering for ændringen på din skærm.

Sådan nulstiller du din adgangskode, hvis du ikke kan logge ind

Hvis du ikke kan logge ind på selvbetjeningen, anbefaler vi, at du nulstiller din adgangskode ved at følge guiden herunder.

Følg disse trin:

1. Gå til loginsiden på brobizz.com
  2. Indtast din e-mail og klik på ‘Næste’.
  3. Klik derefter på ‘Har du glemt din adgangskode?’
  4. Indtast din e-mail og klik på ‘Fortsæt’.
  5. Følg instruktionerne i den e-mail, der netop er blevet sendt til din e-mailadresse. Klikker du ikke på linket i e-mailen inden for 10 minutter, skal du sende en ny anmodning om at nulstille adgangskoden på loginsiden i selvbetjeningen.
  6. Din nye adgangskode er gemt, når du får vist en kvittering på din skærm.

OBS: Du modtager ikke en e-mail, hvis der ikke er en profil oprettet med din e-mailadresse i systemet hos Brobizz.