Skriv til os

Skriv til os på btb@brobizz.com - vi bestræber os på at svare på din henvendelse indenfor 24 timer

Ring til os

Mandag - torsdag 09:00 - 16.00
Fredag 09:00 - 15:30

+45 7020 7049

Sommertrafik giver travlhed i vores kundeservice

Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Hvor ser vi om vores bizz eller nummerplade er aktiv?

I Min Konto finder I en oversigt over alle de aftaler (betaling med bizz eller nummerplade), som I har hos os. Husk at I skal være logget ind - læs her hvordan I gør.

Jeres muligheder

Når I er logget ind på Min Konto, kan I trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’, så kommer I direkte til jeres aftaleoversigt.
Det er også muligt at finde jeres aftaleoversigt på denne måde: Gå til menupunktet ’Mine Aftaler’ og klik derefter på ’Aftaleoversigt’.

Aftaleoversigten viser blandt andet, hvilke nummerplader, I har tilknyttet, bilmærke/model, reference (hvis I har navngivet aftalen), betalingsmetode og status på det enkelte produkt (aktiv/inaktiv).

Har I en særaftale (lokalaftale)?

En særaftale/lokalaftale er en aftale, I kan have indgået med en af vores partnere for eksempelvis at få rabat på jeres ture eller at kunne betale med bizz eller nummerplade (PayByPlate).

I kan se særaftaler på jeres aftaleoversigt, tilknyttet jeres bizz eller nummerplade ved at downloade den. Læs mere om partnere og lokalaftaler her.

Når I er under ‘Mine aftaler’ klikker I på den grønne knap ‘Download aftaleoversigt’. I kan hente den som pdf eller excel-fil. Husk at trykke på ‘OK’.