Skriv til os

Skriv til os på btb@brobizz.com - vi bestræber os på at svare på din henvendelse indenfor 24 timer

Ring til os

Mandag - torsdag 09:00 - 16.00
Fredag 09:00 - 15:30

+45 7020 7049

Sommertrafik giver travlhed i vores kundeservice

Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Har I glemt adgangskoden?

Nulstil adgangskode

Har I glemt adgangskoden, kan I klikke her og indtaste en af login-mulighederne (e-mail, bizz-nummer, kundenummer eller brugernavn): Vi har glemt adgangskoden.

Vi sender en mail med link til nulstilling af adgangskoden. Linket sendes til den e-mail adresse, der er registreret på den konto, I har glemt koden til.

Har I ikke fået mailen med link til nulstilling?

Hvis I ikke har fået mailen, kan det skyldes flere ting.

1. Mailen kan være gået i dit spamfilter/uønsket post. Mailen kommer fra Brobizz (noreply@brobizz.com) og emnefeltet er “Glemt adgangskode”.
  2. Hvis den daglige kontaktmail på jeres aftale ikke længere er gældende, har I dermed ikke adgang til mailen med nulstillingslink.

Har I ikke adgang til jeres gamle e-mail, skal I kontakte kundeservice på btb@brobizz.com.
Den e-mail, I sender fra, skal have samme virksomhedsnavn, så vi kan se, hvem I er.

Derudover skal I oplyse enten:

• CVR-nummer
  • Kundenummer
  • Brobizz-nummer

Vær opmærksom på:

Det er vigtigt, at I oplyser, hvilken e-mail adresse, der skal være den nye.