Skriv til os

Skriv til os på btb@brobizz.com - vi bestræber os på at svare på din henvendelse indenfor 24 timer

Ring til os

Mandag - torsdag 09:00 - 16.00
Fredag 09:00 - 15:30

+45 7020 7049

Sommertrafik giver travlhed i vores kundeservice

Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Velkommen i Brobizz app

Med Brobizz’ app har I altid selvbetjeningen lige ved hånden.

Appen gør det let for jer at få overblik over de mange steder, I kan betale med bizz og nummerplade fra Brobizz.

I behøver ikke at være kunde hos os for at bruge den – I kan nemlig hente appen, oprette en profil og derefter bestille enten bizz eller nummerpladebetaling.

I appen kan I se

• Hvilke aftaler I har, og om de er aktive/inaktive
  • Et komplet overblik over jeres rejser og betalinger lige ved hånden
  • Alle de steder, hvor i kan betale med bizz eller nummerpladen
  • Hvilke fordele og tilbud vi giver jer sammen med vores samarbejdspartnere

Læs mere i guiden, som du finder under ‘Selvbetjening Brobizz app’.

I henter appen, hvor I normalt henter apps - Google Play eller App Store.