Hvad søger du?

Vi skal køre over Øresundsbroen

Når I er kunde hos Brobizz, og har en bizz, bizz til Europa eller betaling med nummerpladen (PayByPlate), kan I nemt køre over broen gennem de grønne baner.

I skal have BroPas for at få rabat

Bestil en BroPas-aftale fra Øresundsbron og tilknyt den jeres bizz eller nummerplade - så kører I over broen til under halv pris. Prisen for turene afhænger af kørselsmønster og af køretøjstypen.

BroPas er en rabataftale, I indgår med Øresundsbro Konsortiet. Det er en abonnementsordning, som koster 252 DKK ekskl. moms årligt pr. aftale/kundenummer for erhvervskunder.

Når I har tilmeldt jer, betaler I det årlige abonnement, indtil I selv opsiger det hos Øresundsbro Konsortiet. Vær opmærksom på, at lastbilkunder ikke skal betale det årlige abonnement.

I kan tilmelde jer BroPas på Øresundsbroens hjemmeside her.

Vær opmærksom på

  • Der er mange penge at spare med en Bropas Business-aftale. Har I kun kørsel med lastbil er der er intet årsgebyr på aftalen.
  • I kan både betale med bizz og nummerpladen (PayByPlate).Har I både bizz og nummerpladebetaling, vil bizz blive prioriteret som betalingsmiddel i betalingsanlægget. Pak jeres bizz ind i det etui, I har modtaget den i, hvis I vil betale med nummerpladen.
    Tilmelder I jer nummerpladebetaling og kombinerer med en BroPas-aftale fra Øresundsbron, kan I bruge den allerede efter 20 min. Tilknytter I ikke en BroPas-aftale til nummerpladen, kan der gå op til 24 timer, fra I tilmelder jer, til I kan bruge den på Øresundsbroen.

Spørgsmål og svar om BroPas-aftalen

Hvilke registreringsnumre er tilknyttet min BroPas-aftale?

Du kan se, hvilke registreringsnumre, der er tilkoblet din BroPas-aftale ved at logge på Mit BroPas på Øresundsbrons hjemmeside. 

Gå direkte til login her

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk