Hvad søger du?

Hvad er Partnere & Rabataftaler?

Partnere - til glæde for dig

Hos Brobizz er vi en del af EasyGo-samarbejdet, som sikrer at vores bizz kan anvendes til automatisk betaling ved bl.a. færger, broer, betalingsanlæg - altså hos vores såkaldt operatørpartnere.

I kan læse meget mere om vores partnere på deres partnersider hos Brobizz, mens I her i hjælpeuniverset kan finde svar på, hvordan I skal forholde jer, når I skal bruge bizz eller nummerpladen til betaling.

Rabataftaler

Hvad er det? Rabataftaler er det, der gør, at I hos mange af vores partnere får rabat. Det forholder sig lidt forskelligt fra partner til partner, hvordan I får rabatten. Det er vigtigt, I orienterer jer om den enkelte partner på deres partnerside hos os.

Nogle steder skal I eksempelvis tilknytte jer et særligt abonnement eller en aftale til jeres bizz/nummerpladebetaling fra Brobizz. Andre steder får I rabatten automatisk, når blot I vælger bizz/nummerplade som betaling.

Hvorfor laver vi partnersamarbejder? Fordi vi vil gøre livet bag rattet nemmere og billigere for jer!

Se vores partnere og rabataftaler her

Hvor kan jeg se, hvilke rabataftaler vores bizzer er tilmeldt?

I kan logge ind på Min Konto for at se, hvilke rabataftaler jeres bizzer er tilmeldt. Gå til "Mine aftaler" og klik på "Download aftaleoversigt", så kan I downloade en oversigt som PDF eller Excel.  

Gå til Min Konto

Nogle af vores aftaler

Norgesaftalen

Med en Norgesaftale får du 40 % på mere end 110 færger i Norge.

Læs mere her

Øresundsbron

Der er mange penge at spare med en ØresundBUSINESS. Aftalen giver jer nemlig 50 % rabat på broen over Øresund. Og I skal hverken betale abonnement eller oprettelsesgebyr for aftalen, hvis I udelukkende kører med lastbiler.

Læs mere her

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk