Hvordan spærrer vi vores bizz til Europa?

Hvis I ønsker at spærre jeres bizz til Europa, kan I selv gøre det via Min Konto. I kan også sende en mail til truck@brobizz.com - så spærrer vi den hurtigst muligt.

Vær opmærksom på

Der kan være en opdateringstid på spærringen på ca. 3 dage.
Varer spærringen mere end 60 dage, bliver jeres bizz til Europa lukket helt, og den kan ikke genåbnes.

Hvis vi ikke har fået den retur, inden der er gået i alt 90 dage fra den blev spærret, opkræver vi en erstatning på 1.725 kr.