Hvordan skal bizz til Europa monteres?

Vi anbefaler, at strømforsyningen til jeres bizz til Europa sluttes til køretøjets strømkreds – det skal som hovedregel laves på et værksted.

Enheden kan fungere ved at slutte den til cigarettænderstikket, men erfaringen viser, at den primære årsag til fejl på enheden er strømsvigt som følge af denne form for installation.
Der følger installationsvejledning med, når du modtager din EuroBizz.