Hvad søger du?

Øresund BroPas Business

Kør over Øresund til under halv pris med BroPas Business

BroPas Business er en rabataftale, der giver jer den bedste pris øver Øresund, når I betaler med jeres bizz eller nummerplade.

Kom over Øresundsbron med 50%

Bropas business er en rabataftale, der gør det muligt at komme over Øresundsbron til 50% af listeprisen. 

Hvis I vil have glæde af rabatordningen, skal I tilmelde jer Bropas Business hos Øresundsbron. Derefter skal I tilmelde mindst et af jeres Brobizz produkter til aftalen.

Når først et produkt er tilmeldt, sørger Brobizz automatisk for at tilmelde resten af jeres produkter, så I altid kører billigst over Øresund - uanset hvilken bizz eller nummerplade I bruger.

Tunge køretøjer over 3500 kg., kan oprette Bropass Business gratis, hvoimod lette køretøjer skal betale en årlig afgift på 325 kr., uanset antallet af produkter. 

Har man både lette og tunge køretøjer i sit sortiment, er den årlige pris 0 kr., medmindre ingen af de tunge biler har været over broen det seneste år, så vil prisen være 325 kr. 

Har I både bizz og nummerplade?

Hvis I både har bizz og nummerpladebetaling, vil bizz altid blive prioriteret i betalingsanlægget.
Pak jeres bizz ind i det etui, I har modtaget den i, hvis I vil betale med nummerpladen.


Tilmelder I jer nummerpladebetaling og kombinerer med en BroPas Business-aftale fra Øresundsbron, kan I bruge den allerede efter 20 min. Tilknytter I ikke en BroPas Business-aftale til nummerpladen, kan der gå op til 24 timer, fra I tilmelder jer nummerpladebetaling, til I kan bruge den på Øresundsbron.

Hvis I tilmelder jer nummerpladebetaling, og allerede har en bizz med en BroPas Business-aftale tilknyttet, vil jeres BroPas Business automatisk blive tilknyttet jeres nummerpladebetaling.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk