Ny app skaber overblik og muligheder

Vi har netop rullet en helt ny version af BroBizz’ app ud. Den vil fremover være din vej til at få mest muligt ud af din aftale med os.

Med den nye app har du altid din BroBizz-aftale lige ved hånden, så du kan få overblik over dine rejser og betalinger. Og har du flere BroBizz under samme aftale, kan du administrere dem alle fra app’en uden at skulle logge ind og ud.

En anden nyhed er, at du kan logge ind med din e-mail, og dermed slippe for at huske dit 16-cifrede BroBizz-nummer for at komme i gang. Allerførst skal du sikre dig, at din mail er tilknyttet din aftale, og at din mailadresse ikke er tilknyttet flere BroBizz-konti. Er den det, skal du bruge BroBizz-nummeret.  

Mange har prøvet at komme afsted uden at have undersøgt, om ens betalingskortoplysninger er opdaterede. Har du BroBizz’ app, bliver du mindet om, at skifte betalingsoplysninger, når du har fået nyt kort, så din BroBizz altid klar til brug, når du tager afsted. 

Nemt at administrere

Har du brug for bilag for de ture, du har taget med din BroBizz, er den nye app også en hjælp. Med app’en kan du ikke bare se de enkelte ture, du kan også sende  en PDF til dig selv, hvor turen fremgår.

BroBizz er din mobile betalingsform, og app’en skal være din adgang til at styre alt, hvad du bruger din BroBizz til.  Den nyeste opdatering og de muligheder, den giver dig, er det første skridt, og der er flere funtioner på vej med kommende opdateringer i det nye år.

Klar i App Store og Google Play

BroBizz’ app kan hentes både i Apples App Store og i Google Play. Har du allerede app’en, skal du blot opdatere til den nye version. Og når du har den på din smart phone, får du besked, når der er nye versioner og opdateringer fremover.

God tur med den nye app.