Kundeservicecenter hos BroBizz i København

Kunden i centrum hos BroBizz kundeservice

Et kundeservicecenter er til for kunden. Hos BroBizz A/S arbejder vi hele tiden på at udvikle vores kundeservice, så vi kan blive bedre til det, vores medarbejdere faktisk allerede er gode til – at sætte kunden i centrum og levere service til dem, der har brug for hjælp.

Som medarbejder i et kundeservicecenter er det vigtigt, at man har lyst til at tale med mennesker. Og det er vigtigt, at man er god til det. En stor del af hverdagen består nemlig i at kommunikere med rigtig mange mennesker, at bevare overblikket og at kunne hjælpe dem med mange forskellige ting.

Så mange tilfredse kunder som muligt

Kerneopgaven hos BroBizz kundeservice er at sætte kunden i centrum. Vi skal sikre, at vores kunder altid får den bedste vejledning omkring de services, vi tilbyder, og om brugen af BroBizz eller PayByPlate, fortæller Line Sejer Nielsen, Kundeservicechef hos BroBizz A/S.

Hos BroBizz er det derfor vigtigt, at vi kan ansætte gode kundeservicemedarbejdere, som tager deres ansvar og opgaver på sig. To af de medarbejdere, der allerede gør det, hedder Dicte S. Kinslev og Thomas Madsen. De har tilsammen 5 års erfaring fra BroBizz’ kundeservice, og sammen med kollegerne gør de deres bedste for at levere høj service:

I mit job er den vigtigste opgave at få så mange tilfredse kunder som muligt, og at kunden og jeg finder ud af, hvad der er sket eller hvad der skal ske, med det, de henvender sig om, fortæller Dicte, som suppleres af kollegaen Thomas:

Min fornemmeste opgave er at sørge for at tage hånd om de problemer, vores kunder har. Vi skal sørge for at informere og vejlede på bedste vis, og gerne så godt, at de bagefter kan betjene sig selv, eksempelvis via vores hjemmeside.

Røde, gule og grønne dage – et tip, hvis du kan vente

På en ganske almindelig arbejdsuge fra mandag til fredag, kan travle perioder inddeles i farvekoder. De fleste henvendelser tikker ind om mandagen (rød). Henover onsdag falder det lidt (gul), og op til weekenden er der meget mere ro på telefoner og mail (grøn).

Alle er altid velkomne til at ringe, når som helst. Men et godt tip er, at hvis din henvendelse kan vente til midt eller sidst på ugen, vil du som regel komme hurtigere igennem til vores kundeservice. Mandag er nemlig en af de røde dage, fortæller Thomas Madsen:

Hvis vi tager udgangspunkt i en helt almindelig arbejdsuge, vil det altid være mandag, der er mest travl. Det skyldes at kunderne gerne vil have informationer om, hvad de har betalt for at bruge deres BroBizz i weekenden.

En kundeservicefunktion er også præget af sæsoner. Op til helligdage, skoleferier og lignende, sender kundeservice ofte servicemeddelelser ud:

Vi får altid mange henvendelser i skolernes ferier, og det gør vi også, når vi sender mails ud, hvor vi minder om, at kunderne skal opdatere deres betalingskort. Det kan også være når vi sender mail ud med specifikationer på kundernes ture. Så vil de gerne høre, hvordan det hele hænger sammen, fortæller Dicte.

Mere end 16.000 henvendelser 

I april 2018 besvarede vores kundecenter mere end 9.500 mails og over 16.000 telefonopkald. På ugebasis er det mere end 4.000 opkald og 2.300 mails, som besvares af Dicte og Thomas og deres kolleger. Dertil kommer, at Thomas og Dicte er med i gruppen, der har ansvar for at besvare beskeder på BroBizz’ Facebook. Kontakten med BroBizz-kunder sker dog først og fremmest på telefon og mail. Line Sejer Nielsen, kundeservicechef i BroBizz A/S, fortæller:

De fleste spørgsmål, vi modtager på mail og telefon, handler om, hvorvidt kundens BroBizz er aktiv eller hvor og hvordan de bestiller en BroBizz eller tilmelder PayByPlate. Vi får også en del henvendelser om, hvordan det tilknyttede betalingskort opdateres, og om de kan bruge deres BroBizz andre steder end på Storebælt.

Det kan blandt andet være, at kunden er flyttet eller har fået ny nummerplade. Så guider vi dem ind på Min Konto på hjemmesiden eller anbefaler dem at bruge BroBizz’ app, så de får samlet al information om deres BroBizz eller PayByPlate ét sted og kan tilgå den fra deres mobil, afslutter Thomas Madsen.

De oftest stillede spørgsmål

Fold spørgsmålene ud og find svar på det, du netop har læst om. 

 

 • Hvor kan jeg bruge min BroBizz?

  Vi har lavet en super smart anvendelsesguide, som giver dig et hurtigt overblik over, hvor du kan anvende din BroBizz. Vær opmærksom på, at der kræves sær-aftaler hos nogle operatører.

  Du finder BroBizz anvendelsesguide her.

 • Hvordan bestiller jeg BroBizz/PayByPlate?

  Du kan vælge mellem at bestille BroBizz eller tilmelde dig PayByPlate her. Det er ikke nødvendigt at have begge dele. Vi sender din BroBizz med B-post. Du vil modtage din BroBizz så hurtig som PostNord Danmark kan levere den. 

 • Hvordan ved jeg om min BroBizz er aktiv?

  Du kan altid tjekke din BroBizz under Min Konto eller i BroBizz’ app. App'en henter du, hvor du normalt henter dine apps. Den koster ikke noget.

  Det er en god idé at have din E-mail, dit BroBizz-kundenummer, Bizz-nummer eller Brugernavn klar. Du bliver også bedt om en adgangskode.

 • Hvordan opdaterer jeg det tilknyttede betalingskort?

  Det er vigtigt, at vi har de rigtige oplysninger!

  Derfor er det en god idé at tjekke, om dit betalingskort er opdateret, før du skal bruge din BroBizz. Du kan opdatere alle dine oplysninger på Min Konto eller i BroBizz’ app, som du kan hente der hvor du normalt henter dine apps. Den koster ikke noget. Husk at have E-mail, BroBizz-kundenummer, Bizz-nummer eller Brugernavn og adgangskode parat, når du skal logge ind på Min Konto.