Udnyt alle muligheder med BroBizz

BroBizz kan bruges til mere end at krydse Storebælt og Øresund. Den kan også bruges til lufthavnsparkering, vejbetaling i Norge og på en række færgeruter. Så der er god grund til at gennemgå mulighederne, og sikre, at I får udnyttet mulighederne optimalt.

Parkering i lufthavnene

Når du skal ud og flyve, er det nemt at parkere i lufthavnen med BroBizz. Du kan betale med BroBizz i alle P-husene i Københavns Lufthavn samt i P1 og P-huset i Billund Lufthavn.

I Kastrup kan du med BroBizz i forruden køre langsomt frem til bommen, BroBizz læses og bommen går op. I betaler den drive-in pris, der gælder i det p-hus, du kører ind i.

I Billund skal du benytte den særlige BroBizz-bane ved ind- og udkørsel.

Læs mere om parkering i Kastrup

Læs om parkering i Billund

Vejbetaling i Norge

Mange danske erhvervsbilister kører ofte i Norge, og her kan der være penge at spare med en BroBizz. Når I har en BroBizz fra BroBizz A/S og kører i bil under 3.500 kg, får I automatisk den såkaldte EasyGo-rabat.

 Kører du med køretøjer over 3.500 kg og kører du meget i Norge, kan det muligvis betale sig, at indgå en såkaldt Norgesaftale. Men for at være sikker på, at Norgesaftalen passer til dit behov, bør du kontakte BroBizz´salgsteam.

Læs mere om Norgesaftalen

Over havet

BroBizz kan også bruges som betalingsmiddel hos en række færgeselskaber. Det gælder dog kun for alle køretøjer under 3.500 kg, og du skal som hovedregel lave en aftale med det enkelte færgeselskab først. Der er forskellige aftaler alt efter hvilke færgeruter, der er tale om. Så begynd med at se, hvilke færger BroBizz kan bruges til, og kontakt de relevante færgeselskaber for at indgå en BroBizz-aftale med dem.

Få overblik over færgeruter