Brug BroBizz’ app til at skabe overblik

Har du eller din virksomhed brug for et overblik over de betalinger, der foretages med hvert enkelt BroBizz? Med et samlet overblik i BroBizz’ app, får I adgang til specifikationer på alle ture og parkeringer.

Fordel for mindre virksomheder

Der kan være fordele ved at bruge BroBizz’ app, hvis du ejer en mindre virksomhed med få medarbejdere. I kan nemlig samle alle medarbejdernes BroBizz i app’en, og på den måde få overblik over de ture, som I kører i erhvervsmæssig sammenhæng. Både når I har betalt på broer, færger eller for lufthavnsparkering.  

App’en giver overblik over datoer for brugen af BroBizz, priser på de enkelte ture, og så kan I altid hente kvitteringer på de ture, som er registreret på hver enkelt medarbejders BroBizz. I kan kun se alle medarbejderes BroBizz, hvis alle virksomhedens BroBizz er samlet på ét kundenummer. 

Overblikket findes under ”Mine Betalinger”. Hvis I trykker på den enkelte tur, vil der fremkomme en pdf med specifikation på det opkrævede beløb.

Bemærk: Hvis I som erhvervskunde har mange BroBizz tilknyttet kan det være en fordel at bruge Min Konto på brobizz.com. Her skabes der et langt større og mere nuanceret overblik.

Kvitteringer - fra app til app

Virksomheder har ofte brug for dokumentation i forbindelse med betalinger. I flere app-baserede regnskabsprogrammer kan du overføre dine kvitteringer direkte fra BroBizz’ app. Du kan tjekke, om du kan bruge funktionen ved at hente specifikationerne som pdf-fil i app’en, og trykke på ikonet for deling/sharing (typisk nederst i pdf’en eller i øverste venstre hjørne). Hvis du allerede har dit regnskabsprogram som app på telefonen, vil app-ikonet optræde på skærmen, når du trykker på share. Bemærk, at det ikke er en momsspecifikation, men en kvittering for jeres ture, som kan lægges over i regnskabsprogrammet.

Det skal I lige vide

Hvis I skal bruge app’en optimalt i erhvervsmæssig sammenhæng kræver det at I er en mindre virksomhed, der betaler via keditkort. App’en er super nem at navigere i, og indeholder mange funktioner, der kan være brugbare på farten. Det er dog kun den daglige kontaktperson, altså den person i virksomheden der administrerer jeres BroBizz konto, der kan logge ind. 

Hvis I har samme mailadresse tilknyttet flere konti hos BroBizz A/S, skal I logge ind med jeres kundenummer.

Bliv klogere på BroBizz' app.